MMA

"Καθαρός" ο Diaz, αλλά...

"Καθαρός" ο Diaz, αλλά...

O Nate Diaz βρέθηκε αρνητικός σε χρήση μαριχουάνας πριν το παιχνίδι με τον Conor McGregor, όμως η USADA φαίνεται αποφασισμένη να... τσακώσει τον εκκεντρικό fighter για τη χρήση κανναβέλαιου.

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως ο Nate Diaz θα "πιαστεί" από την USADA για χρήση μαριχουάνας πριν το παιχνίδι με τον McGregor. Πράγματι ο μαχητής από το Stockton ελέγχθηκε μετά τη μάχη και το UFC ανακοίνωσε πως δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτό στον οργανισμό του!

"Καθαρός" λοιπόν ο Nate και του βγάζουμε το καπέλο, αλλά η USADA φαίνεται αποφασισμένη να... τσακώσει τον εκκεντρικό fighter για τη χρήση κανναβέλαιου που παραδέχθηκε πως έκανε μπροστά στις κάμερες και συγκεκριμένα στην post-interview του παιχνιδιού με τον McGregor.

Αρμόδια επιτροπή θεωρεί ότι ο Diaz ναι μεν αποδείχθηκε "OK" στον αγώνα, αλλά η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας και μάλιστα τη στιγμή που διαδραματιζόταν ένα γεγονός που αφορούσε τη μάχη, δηλαδή η συνέντευξη Τύπου δεν πρέπει να μείνει έτσι και ο μαχητής να τιμωρηθεί.

Από το UFC υποστηρίζουν πως αφού ο Nate ήταν κομπλέ στον αγώνα χωρίς να βρεθεί τίποτα δεν έχουν να ανακοινώσουν κάτι παραπάνω από το γεγονός...

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oμάδα μοναχών στο Νεπάλ σταματάει μαστροπούς με Κουνγκ φου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Διάσημος Youtuber την είδε… νίντζα και έκοψε το δάχτυλο του on camera (ΒΙΝΤΕΟ)
Φινλανδές ΜΜΑer ποζάρουν γυμνές για να σώσουν την σχολή τους! (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ