MMA

Kate Farley: Η γυναίκα με την εγκεφαλική παράλυση κάνει μποξ

Kate Farley: Η γυναίκα με την εγκεφαλική παράλυση κάνει μποξ

Η Kate Farley πάσχει από εγκεφαλική παράλυση όμως αυτό δεν την εμποδίζει να πυγμαχεί και να ελπίζει πως μία μέρα θα παίξει στους Παραολυμπιακούς αγώνες. (VIDEO)

Είναι άξια θαυμασμού και έμπνευση για πολλές γυναίκες. Η Kate Farley πάσχει από εγκεφαλική παράλυση όμως αυτό δεν την εμποδίζει σήμερα να πυγμαχεί και να ελπίζει πως μία μέρα θα παίξει στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Η Kate δηλώνει πως έχει αυτοπεποίθηση και όταν κάνει πυγμαχία νιώθει δυνατή. "Είναι σημαντικό για τις γυναίκες σήμερα να είναι δυνατές και ατρόμητες", αναφέρει.

Η Kate απολαμβάνει τις προπονήσεις όμως της είναι δύσκολο να περπατάει, οπότε ο προπονητής της, της πρότεινε να πυγμαχεί στα γόνατα. Θα μπορούσε η ασθένεια της να αποτελέσει εμπόδιο όμως της δίνει μεγαλύτερο κίνητρο.

"Χρειάζομαι μεγάλη προσπάθεια για να εκτελέσω μία κίνηση", καταλήγει. Ο προπονητής της Matt την βλέπει κάθε φορά να δίνει το 100%.

Είναι η πρώτη φορά που προπονεί άτομο με εγκεφαλική παράλυση, όμως θαυμάζει αυτή την γυναίκα για το σθένος της. Στόχος της Kate να εμπνεύσει κι άλλα κορίτσια να κάνουν αυτό που κάνει, με αγάπη και μεγάλη θέληση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στην φυλακή βαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ