MMA

Κarate Hottie Waterson: "Όπως ο Χαϊλάντερ, στο τέλος πρέπει να μείνει μόνο μία"

Κarate Hottie Waterson: "Όπως ο Χαϊλάντερ, στο τέλος πρέπει να μείνει μόνο μία"

Η ανοικτή προπόνηση της Michelle Waterson και της Rose Namajunas είχε εκατέρωθεν δηλώσεις σεβασμού, αλλά και πύρινες, πριν την μεγάλη μάχη στο UFC Οn Fox 24.(VIDEOS)

Η ανοικτή προπόνηση της Michelle Waterson και της Rose Namajunas είχε εκατέρωθεν δηλώσεις σεβασμού αλλά και πύρινες, μία μέρα (ξημερώματα Κυριακής), πριν την μεγάλη μάχη στο UFC Οn Fox 24. Η Waterson από την πλευρά της εκθείασε την αντίπαλο της όμως έστειλε παράλληλα το μήνυμα πως στο τέλος θα μείνει μόνο μία!

"Είναι ίσως η αγαπημένη μου αθλήτρια στην Strawweight. Μου αρέσει αυτό που πρεσβεύει αλλά και το background της είναι παρόμοιο με το δικό μου. Δυστυχώς όπως και με τον Χαϊλάντερ στο τέλος πρέπει να μείνει μόνο μία"!

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η Namajunas, που σε γενικές γραμμές είναι ήπιων τόνων, μιλώντας για την προετοιμασία της: "Είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου αλλά ο προπονητής μου δεν με αφήνει να χτυπηθώ πολύ πριν τα παιχνίδια.

Ήμουν πολύ απασχολημένη και ενεργή καθ' όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου",ανέφερε η 24χρονη αθλήτρια που απομονώθηκε για περίπου έναν μήνα στην Ινδονησία, ενώ προπονήθηκε για αρκετό καιρό και με τηνValentina Shevchenko, που αγωνίζεται στηνbantamweight κατηγορία.

Πάρτε μία γεύση από την ανοικτή προπόνηση της Λιθουανής και κάποιες ωραίες στιγμές της Karate Hottie:



Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ