MMA

Καμπάνα για τον Anderson Silva

Καμπάνα για τον Anderson Silva

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής επιτροπής στον Anderson Silva για τα πολλαπλά κρούσματα απαγορευμένων ουσιών που βρέθηκαν σε εξετάσεις που του έγιναν πριν τον αγώνα με τον Nick Diaz.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής επιτροπής στον Anderson Silva για τα πολλαπλά κρούσματα απαγορευμένων ουσιών που βρέθηκαν σε εξετάσεις που του έγιναν πριν τον αγώνα με τον Nick Diaz. Είναι τιμωρία είναι βαριά όχι τόσο για το χρονικό περιθώριο που θα μείνει εκτός αλλά στον οικονομικό τομέα, αφού θα του στοιχίσει σε πρόστιμα περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια!

Συνολικά ο Anderson Silva θα μείνει εκτός ένα χρόνο, με την περίοδο να ξεκινάει αναδρομικά από τις 31 Ιανουαρίου που έγινε ο αγώνας με τον Diaz οπότε μπορεί να τον δούμε στις αρχές του 2016 στην ενεργό δράση πάλι. Επίσης, η επιτροπή ακύρωσε το μπόνους των 200.000 δολ. ενώ του έριξε και πρόστιμο 30% από την αμοιβή του σε εκείνον τον αγώνα με το αποτέλεσμά του να αλλάζει από νίκη του Silva σε No Contest.

Είναι τυχερός γιατί δεν κρίθηκε με τον σημερινό νόμο περί ντόπινγκ, όπου θα έμενε έξω τουλάχιστον 2 χρόνια, αλλά με αυτόν που ίσχυε όταν βρέθηκε θετικός.

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

Ο Ολυμπιονίκης του αρχαίου Παγκρατίου Πολυδάμας σκότωνε λιοντάρια με τα γυμνά του χέρια!

Πως να κάνετε σχοινάκι σαν πυγμάχοι!

Edwin Valero: Ο κορυφαίος αριστερόχειρας που ομολόγησε και αυτοκτόνησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ