MMA

Καμενίτσα: "Κατάλαβα την διαφορά του αθλητισμού από τον πρωταθλητισμό"

Καμενίτσα: "Κατάλαβα την διαφορά του αθλητισμού από τον πρωταθλητισμό"

Η Χριστίνα Καμενίτσα μιλάει για τις διαφορές που είδε σε επίπεδο προπόνησης σε σχέση με παλαιότερα, τονίζοντας πως κατάλαβε την διαφορά του αθλητισμού με τον πρωταθλητισμό.

Η Χριστίνα Καμενίτσα τον τελευταίο έναν χρόνο προπονείται στην Αθήνα και στο Train Box του Γιώργου Κατσινόπουλου. Η Βορειοελλαδίτισσα αθλήτρια αγωνίστηκε πρόσφατα στο Submissionism και πλέον επικεντρώνεται στην επόμενη μεγάλη μάχη της, που είναι στο MMA Challenge Pro.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Χριστίνα Νέτζα, στην Θεσσαλονίκη κάνοντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Η Καμενίτσα μιλάει για τις διαφορές που είδε σε επίπεδο προπόνησης σε σχέση με παλαιότερα, τονίζοντας πως κατάλαβε την διαφορά του αθλητισμού με τον πρωταθλητισμό.

"Ο τελευταίος ένας χρόνος με βοήθησε να καταλάβω τη ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό. Κάνω πλέον 17 προπονήσεις την εβδομάδα οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τις βασικές προπονήσεις για τις MMA,την ενδυνάμωση και την αντοχή μου,οι head coaches μου Κατσινοπουλος Γιώργος και Χρήστος Μπασδεκης με βοήθησαν να ανακαλύψω τις δυνατότητες μου καλύτερα πάνω σε αυτές.

Δουλεύουμε σκληρά και συνεργαζόμαστε με ένα πολύ δυνατό team από ανθρώπους,όπως την Αρετή Μαστροδουκα και Βασίλη Αγγελινα, από τις αποκαταστάσεις μας, τους διατροφολογους μας, εργομετρικα μας και ότι χρειάζεται ένας αθλητής για να γίνει ολοκληρωμένος", ανέφερε η "Kαμε" που ανυπομονεί να εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της στην συμπρωτεύουσα, στα πλαίσια του MMA Challenge Pro.

"Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ στην πόλη μου. Μου το ζητάει καιρό το κοινό μου. Όπως και σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν θα προετοιμαστώ καλύτερα από τους προηγούμενους. Όσο το grapling μου άλλο τόσο εμπιστεύομαι και το striking μου. Αν η αντίπαλος μου θεωρείτε δυνατή με ευχαριστεί αυτό το γεγονός, ας μου αποδείξει ότι είναι πιο δυνατή από εμένα. Στόχος μου σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζω και οι μελλοντικοί μου στόχοι θα είναι υψηλότεροι όποτε όλες τις αθλήτριες τις αντιμετωπίζω ανάλογα με αυτόν".

Τέλος η Καμενίτσα θεωρεί πως μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο σαν αθλήτρια, ευχαριστεί το MCP για την ευκαιρία που της δίνει, ενώ είναι πανέτοιμη να ανταπεξέλθει τόσο στην όρθια μάχη όσο και στο έδαφος.

"Αγαπάω αυτό που κάνω και το κάνω με πάθος,το ευχαριστιέμαι και το απολαμβάνω. Οπότε εφαρμόζω πάνω στον αγώνα όσα δουλεύω στις προπονήσεις μου είτε είναι στην όρθια μάχη είτε στο έδαφος,έχω μάθει και τα δύο να τα δουλεύω εξίσου.

Σίγουρα έχω να βελτιωθώ και άλλο σαν αθλήτρια. Πάντα αγώνα με τον αγώνα βελτιώνομαστε και γινόμαστε καλύτεροι.

Ευχαριστω το MMA Challenge Pro που με επέλεξε στο να υπερασπιστώ τον τίτλο στην κατηγορία μου και εύχομαι να γίνονται περισσότεροι αγώνες στην Ελλάδα ώστε να είμαστε ενεργοί όλοι οι αθλητές που θέλουν να φτάσουν ψηλά και να υποστηρίζουμε και στο εξωτερικό συχνότερα τα χρώματα μας".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ