MMA

Καλλιτέχνης και.. μποξέρ ο Μπερμπάτοφ!

Καλλιτέχνης και.. μποξέρ ο Μπερμπάτοφ!

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, δεν είναι μόνο καλλιτέχνης του γκολ, είναι και στη ζωγραφική και ξέρει και μποξ!

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Θεσσαλονικείς με γρήγορες και έξυπνες κινήσεις κατάφεραν να... κλείσουν τον Βούλγαρο "κίλερ" Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ποδοσφαιρικά δεν είναι επί της παρούσης να σας τον αναλύσουμε, αλλά αξίζει να δείτε την καλλιτεχνική φλέβα του "Μπέρμπα" η οποία συνδέεται άμεσα με το υψηλό επίπεδο πυγμαχίας και ιστορίας.

Σ'ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Φούλαμ η αγγλική ομάδα πήρε το ματς και ο Βούλγαρος ξεδίπλωσε το ταλέντο του στη ζωγραφική, σχεδιάζοντας στο χαρτί μίας από τις πιο ιστορικές στιγμές της επαγγελματικής πυγμαχίας που απεικονίζει τον μεγάλο Μοχάμεντ Άλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπερμπάτοφ εκτός από το γκολ το'χει και με την ζωγραφική, καθώς ουκ ολίγες φορές παρουσίασε τα έργα του στα social media. Εκπληκτικές οι ζωγραφιές του με πρωταγωνιστές τους Don Corleone και 2Pac.

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

Έτσι γιορτάζουν οι Πόντιοι τα μετάλλια των παιδιών τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αυτοκτονία του μεγάλου Hulk Hogan

Έπιασε... Fedor το UFC;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ