MMA

Κακουμπάβας: "Διψάω για μάχες!"

Κακουμπάβας: "Διψάω για μάχες!"

Με δηλώσεις του στο fightsports.gr ο Μελέτης Κακουμπάβας δήλωσε διψασμένος για μάχες!

Ομολογουμένως ο Μελέτης Κακουμπάβας μας έχει λείψει ιδιαίτερα. Άπαντες πίστεψαν πως μετά τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση της ζώνης του FFC και με τόσο εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα, ο Έλληνας fighter ήταν έτοιμος για την εκτόξευση στα σαλόνια που του αξίζουν βάσει των όσων έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Σταθμό θα αποτελούσε και η μάχη του "No Limits" κόντρα στον Φλοριάν Μάρκου, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στάθηκε εμπόδιο σε μία από τις μεγαλύτερες μάχες που θα έβλεπε το ελληνικό κοινό. Σταματάει όμως ο Μελέτης στα δύσκολα; Μάλλον όχι...

Το fightsports.gr μετά τα ευχάριστα νέα που προήλθαν από το Sports - Physio του Μιχάλη Σιούλη επικοινώνησε με τον "Nightmare" ψάχνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την επιστροφή του και με τη βούλα στη ενεργό δράση.

Η δήλωση του Μελέτη, αποκλειστικά στο fightsports.gr μας έφτιαξε τη διάθεση αφού ο kickboxer ήταν ξεκάθαρος πως θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους αγώνες, γιατί ΔΙΨΑΕΙ.

" Μόλις τελείωσα τη φυσιοθεραπεία μου στον Μιχάλη Σιούλη. Έχουμε μπει σε πλάνο αποκατάστασης και πιστεύουμε ότι τον Σεπτέμβριο θα μπορέσω να προπονηθώ. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω πότε θα είναι η πρώτη μάχη. Θέλω να πιστεύω όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ΔΙΨΑΩ " ήταν τα λόγια του Κακουμπάβα και εμείς αυτόματα θυμηθήκαμε αυτό:

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr :

Werdum, Tyson και… Ronaldinho σε μάχη στη φυλακή
Ο… τζόγος δείχνει τη διαφορά πυγμαχίας και ΜΜΑ
6+1 ψυχικά… λαλα που έπαθες λόγω Dragon Ball
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ