MMA

Julianna Pena: "Καλύτερη η Nunes από τη Rousey, αλλά ξέρω πώς θα την κερδίσω"

Julianna Pena: "Καλύτερη η Nunes από τη Rousey, αλλά ξέρω πώς θα την κερδίσω"

Η διάστημα MMAer, Julianna Penna παραχώρησε συνέντευξη στο fightsports.gr κι αναφέρθηκε στο μεγάλο ματς με την Amanda Nunes, υποστηρίζοντας ότι ξέρει πώς να την κερδίσει.

Την Julianna Penna είχαμε φιλοξενήσει ξανά το 2014 όταν έβγαινε νικήτρια από το Ultimate Fighter και ουσιαστικά ξεκινούσε την καριέρα της στις ΜΜΑ. Τότε ένας σοβαρός τραυματισμός την κράτησε πίσω και την άφησε εκτός για περίπου δύο χρόνια.

Η επιστροφή της έγινε το 2015 όπου διέλυσε την Miliana Dudieva ενώ πήρε σπουδαίες νίκες απέναντι σε Jessica Eye και προσφάτως Cat Zingano. Πλέον είναι στην τρίτη θέση στα rankings πίσω από Valentina Shevchenko και την πρωταθλήτρια Amanda Nunes. Την πρώτη έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει στις 28 Ιανουαρίου, αφού θα την συναντήσει στο UFC on Fox 23.

Η Βραζιλιάνα είναι από τις πιο σκληρές αθλήτριες του θεσμού, με πολύ καλό grappling και έδαφος που της δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, κάτι που απέδειξε απέναντι σε μία πολύ καλή striker όπως η Zingano.

Το Fighsports.gr διατηρώντας την πολύ καλή επαφή που έχει με την αθλήτρια, επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες πριν το μεγάλο ματς που θα της δώσει στην συνέχεια title shot απέναντι στην Nunes και εκείνη σχολίασε αρχικά την πρωταθλήτρια και στην συνέχεια την Shevchenko.

"Θεωρώ ότι με κράτησε πίσω ο τραυματισμός μου, ίσως ήμουν πρωταθλήτρια τώρα. Η Nunes είναι πολύ δυνατή αθλήτρια, αλλά δεν φοβάμαι να παίξω ξύλο στα ίσα μαζί της και φυσικά να πέσω στο έδαφος. Δεν θα μείνω από δυνάμεις όπως συνηθίζει εκείνη. Είναι βέβαια εξαιρετική και η Ronda Rousey δεν υπήρξε ποτέ σε τέτοιο επίπεδο και της έδιναν την δυνατότητα να διαλέγει αντιπάλους", τόνισε η Pena που βρίσκεται όπως λέει στα καλύτερα της: "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση για την Shevchenko".

Κλείνοντας η Pena έστειλε το μήνυμα της στον κόσμο που την ακολουθεί και την στηρίζει: "Ευχαριστώ σε όσους με υποστηρίζουν. Το εκτιμώ και απολαμβάνω την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να τους κάνω όλους περήφανους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα πάντα για το κοινό μου".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σέξι Ελληνίδα Ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το… Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ