MMA

Jose Aldo: "Δεν παίζω κοκορομαχίες είμαι επαγγελματίας!"

Jose Aldo: "Δεν παίζω κοκορομαχίες είμαι επαγγελματίας!"

Ο Jose Aldo ήταν ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Rafael Dos Anjos στον αγώνα με τον Conor McGregor, αλλά ο ίδιος απέφυγε να έρθει αντιμέτωπος με τον Ιρλανδό λόγο έλλειψης προπονήσεων.

Από τη στιγμή που ο Rafael Dos Anjos ακύρωσε να παίξει με τον Conor McGregor ο πρώτος που ακούστηκε ως αντικαταστάτης του ήταν ο Jose Aldo. Πράγματι, ο Dana White και το UFC ολάκερο πλησίασαν τον Βραζιλιάνο για να είναι ο αντικαταστάτης του συμπατριώτη του αλλά τελικά κι αυτός... ακύρωσε, λέγοντας πως δεν είναι προπονημένος αρκετά για να παίξει.

Το γεγονός πως ο Aldo μετά την ήττα του από τον Ιρλανδό είχε πει ότι θα συνεχίσει να προπονείται για να τον αντιμετωπίσει οπουδήποτε και οποτεδήποτε στράφηκε εναντίον του αφού πολλοί τον κατηγόρησαν πως με τη δικαιολογία της αποχής από την προπόνηση αποφεύγει τον νέο πρωταθλητή της διοργάνωσης.

Για να βάλει σε μία σειρά τα πράγματα βγήκε στα Μέσα ο ίδιος ο Aldo αναφέροντας αρχικά: "Εδώ δεν μιλάμε για κοκορομαχίες που θα πάρει ο καθένας τον κόκορα του και θα πάει στη γειτονιά για αγώνα. Μιλάμε για υψηλού επιπέδου αγώνες και εγώ σαν επαγγελματίας που είμαι δεν μπορώ να παίζω όταν δεν είμαι προπονημένος 100%."

Εν συνεχεία ο Aldo στο "The MMA hour" για τους επικριτές του: "Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Εμένα με νοιάζει τι λέει η ομάδα μου, εγώ και το UFC και ειδικά αυτό γνωρίζει ότι δικαιούμαι τη ρεβάνς, άμεση ρεβάνς, αλλά όταν είμαι έτοιμος. Τη ζώνη θα την κερδίσω ξανά το ξέρω."

Για το τέλος ο Βραζιλιάνος εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία η οποία συνδυάζεται με τη μάχη τίτλου: "Θέλω να παίξω στο UFC 200. Θα είναι τιμή μου να συμμετέχω σ'ένα ιστορικό σόου σαν κι αυτό" κατέληξε ο Aldo. Να σημειωθεί πως το "200" θα γίνει στις 9 Ιουλίου στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ