MMA

Jones και Cormier τελικά... αγαπήθηκαν!

Jones και Cormier τελικά... αγαπήθηκαν!

Ο Jones και ο Daniel σα να τα βρήκαν, βάζοντας στην άκρη τις κόντρες του παρελθόντος και το ξύλο που είχαν παίξει πριν από το πρώτο τους παιχνίδι και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (VIDEO).

Κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως ο Cormier ακόμη μας κάνει... πλάκα πως δεν θα αγωνιστεί στο main event του UFC 197 κόντρα στον Jon Jones. Άλλοι πάλι πιστεύουν πως ο "DC" φοβήθηκε τη ρεβάνς με τον... άτακτο όσον αφορά το νόμο "Bones".

Τελικά, πάντως, απ' αυτή την ατυχία για τους φανς και για τον Cormier φυσικά που τραυματίστηκε προέκυψε και κάτι καλό. Ποιο είναι αυτό; Ο Jones και ο Daniel σαν τα βρήκαν βάζοντας στην άκρη τις κόντρες του παρελθόντος και το ξύλο που είχαν παίξει πριν από το πρώτο τους παιχνίδι και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Ολυμπιονίκης Cormier αμέσως μετά την ανακοίνωση του τραυματισμού σαν γνήσιος επαγγελματίας που είναι ζήτησε συγγνώμη από τους ιθύνοντες του UFC, αλλά και από τον αντίπαλό του πράγμα που δεν περίμενε κανείς αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο κύριοι δεν τα είχαν καθόλου καλά.

Από την πλευρά του ο Jones μόλις πριν από λίγες ώρες απάντησε στον Daniel Cormier και εκεί που όλοι περίμεναν κάτι για να πικάρει τον "DC", ο Jon έκανε την έκπληξη και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, καλή επιστροφή στην προετοιμασία και να κανονίσουν επιτέλους τη ρεβάνς που θα καθορίσει τον πρωταθλητή της κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Νοκ – άουτ με γόνατο που ακούγεται σαν ποδοσφαιρικό… βολέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σέξι, την λένε Σουζάνα και κάνει μποξ! (BINTEO)

Όταν οι εγκληματίες αφήνουν τα όπλα και βάζουν τα γάντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ