MMA

Jessica Andrade: "Έχει τρωτά σημεία η Jedrzejczyk, θα της πάρω την ζώνη!"

Jessica Andrade: "Έχει τρωτά σημεία η Jedrzejczyk, θα της πάρω την ζώνη!"

To No5 της strawweight κατηγορίας στο UFC, Jessica Andrade, μίλησε για την πιθανότητα να πάρει αγώνα τίτλου, μετά την μάχη με την Angela Hill που ανακοινώθηκε από το promotion για τις 6 Φεβρουαρίου.

Η δεύτερη έκπληξη του Fightsports.gr για τον μήνα Ιανουάριο, λέγεται Jessica Andrade. To No5 της strawweight κατηγορίας στο UFC μίλησε στο μαχητικό portal για την πιθανότητα να πάρει αγώνα τίτλου, μετά την μάχη με την Angela Hill που ανακοινώθηκε χθες από το promotion για τις 6 Φεβρουαρίου.

Η Βραζιλιάνα έχει δύο σερί νίκες με Penne και Calderwood, ψάχνοντας άλλη μία για να ανοίξει ο δρόμος για την μεγάλη μάχη με τηνJoanna Jedrzejczyk που όπως λέει δεν είναι ανίκητη.

"Υπάρχουν τρύπες στο παιχνίδι της και μπορεί να χάσει! Είναι η φυσική εξέλιξη του μαχητή στο UFC. Ξεκινάει με ένα καλό αήττητο σερί και καταλήγει να χάνει από αθλητή που καταλαβαίνει το παιχνίδι του. Κανένας δεν παίζει σε υψηλό επίπεδο, μένοντας αήττητος. Είναι η φύση του αθλήματος αυτή",τόνισε η Andrade που αυτή την στιγμή επικεντρώνεται στο ερχόμενο παιχνίδι με την Hill.

"Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Εμένα με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι",ανέφερε ενώ για την αμφίρροπη strawweight κατηγορία δίνει το στίγμα της. "Θεωρώ πως αξίζω μία μάχη για τίτλο μετά από δύο σερί νίκες. Η Penne είχε την ευκαιρία της μόνο με μία, όπως και ηLétourneau. ΗKowalkiewiczείχε τρεις. Άρα νομίζω πως μετά την Hill θα πάρω την ευκαιρία".

Τέλος η Jessica Andrade εμφανίστηκε χαρούμενη που την παρακολουθούν μέχρι και στην Ελλάδα στέλνοντας το μήνυμα της στους Έλληνες.

"Ευχαριστώ για την στήριξη σας. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα αλλά θα το ήθελα πολύ, ακόμα και για ένα σεμινάριο θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Συνεχίστε να με στηρίζεται και σας υπόσχομαι συναρπαστικούς αγώνες και το τέλος του χρόνου θα είμαι η πρωταθλήτρια. Να θυμάστε τα λόγια μου".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

H αδερφή του McGregor θα σου πάρει το μυαλό! (ΦΩΤΟ)

Lingerie Fighting Championship:Γνωρίστε τις σέξι μαχήτριες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ