MMA

Jedrejczyk: "Μπορεί να έχω μικρό στήθος, αλλά είμαι η καλύτερη"

Jedrejczyk: "Μπορεί να έχω μικρό στήθος, αλλά είμαι η καλύτερη"

Η Joanna Jedrejczyk θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο UFC 205 και απάντησε σε όσους την επικρίνουν για την εμφάνιση της.

Τοποθετείται από πολλούς αναλυτές στο top των καλύτερων striker του UFC έσω κι αν είναι γυναίκα. Κανείς δεν μπορεί να προφέρει σωστά το επίθετό της οπότε η ίδια είχε φροντίσει να πει στα Μέσα: "Μπορείτε να με φωνάζετε Joanna Champion"...

H κορυφαία γυναίκα μαχητής στον κόσμο αυτή τη στιγμή η Joanna Jedrejczyk ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο UFC 205 και μας έστειλε για... τσάι με μία ακόμη αφοπλιστική δήλωση.

Αφού μίλησε για την τρομερή κάρτα της Νέας Υόρκης και χαριτολογώντας τόνισε ότι επιτέλους θα βγάλει και κάποια χρήματα η Joanna είπε και κάτι άλλο εξαιρετικά ειλικρινές από μέρους της που προκάλεσε τον κόσμο να την υποστηρίζει ξανά και ξανά.

"Το ξέρω καλά πως δεν είμαι η πιο όμορφη και πως ούτε έχω μεγάλο στήθος. Δεν είμαι Αμερικάνα, αλλά είμαι η καλύτερη και ο κόσμος θέλω να με θυμάται ως την καλύτερη μαχήτρια που υπήρξε ποτέ. Αήττητη και πρωταθλήτρια στο UFC".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν οι πορνοστάρ μαθαίνουν ΜΜΑ από έναν μαχητή του UFC (BINTEO)

Zara Phythian: H martial artist που θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ