MMA

James Johnson o νίντζα του NBA με τις μαύρες ζώνες και την οικογένεια... δυναμίτη!

James Johnson o νίντζα του NBA με τις μαύρες ζώνες και την οικογένεια... δυναμίτη!

Ο James Johnson είναι ένας τίμιος... στρατιώτης του NBA και έχει ρεκόρ στις πολεμικές τέχνες! Και τι ρεκόρ... 20-0 σε ερασιτεχνικές μάχες kickboxing και 7-0 στις ΜΜΑ.

Ο James Johnson είναι ένας τίμιος... στρατιώτης του NBA, έχοντας αγωνιστεί με καλά στατιστικά σε πολλές ομάδες του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του από το 2014 είναι οι Toronto Raprtors εκεί όπου ο Johnson συνεχίζει τις δυναμικές του εμφανίσεις.

Και πώς να μην είναι δυναμικές όταν μιλάμε για έναν NBAer που έχει ρεκόρ στις πολεμικές τέχνες! Και τι ρεκόρ... 20-0 σε ερασιτεχνικές μάχες kickboxing και 7-0 στις ΜΜΑ. Μάλιστα ο ίδιος προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στις μαχητικές τέχνες. Οι γονείς του είναι κάτοχοι μαύρης ζώνης σε τρία μαχητικά αθλήματα ενώ και τα εννιά του αδέρφια είναι επίσης μαυροζωνάδες!

Ο Johnson λέει μάλιστα πως εφόσον κλειδώσει το κεφάλαιο του NBA θα επιστρέψει στους αγώνες. Λέει επίσης πως δεν έχει πάψει λεπτό να προπονείται ξεχωριστά από το μπάσκετ στις πολεμικές τέχνες και έτσι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αγωνιστεί με οποιονδήποτε στα κιλά του είτε μέσα στο ρινγκ είτε στο οκτάγωνο.

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

Ιστορία της πυγμαχίας: Η συγκλονιστικά τραγική μάχη που κατάστρεψε 4 ζωές!!!

Μπουκέτα σε αγώνα Football μεταξύ γυναικών!

Τι Pacquiao, τι… Γκάλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ