MMA

Jackie Chan vs. Donnie Yen στο νέο Ip Man

Jackie Chan vs. Donnie Yen στο νέο Ip Man

Εξαιρετικά νέα για τους λάτρεις της σειράς ταινιών που εξιστορεί τις περιπέτειες του δασκάλου του Bruce Lee, Ip Man.

Σύμφωνα με πολλαπλές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο η εταιρία παραγωγής ήρθε σε συμφωνία μ' έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς ταινιών δράσης και πολεμικών τεχνών. Ο θρυλικός Jackie Chan φημολογείται - καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση - ότι θα πρωταγωνιστήσει με τον θεαματικό Donnie Yen στο "Ip Man 4".

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που βασίζονται σε πληροφορίες μέσα από την παραγωγή, ο Jackie Chan θα υποδυθεί στη νέα ταινία τον αρχηγό μίας συμμορίας που εμπορεύεται παρανόμως όπλα και θα αποτελέσει τον βασικό εχθρό του Ip Man.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης πως η παραγωγή διαπραγματευόταν εδώ και πολύ καιρό με τον Chan και τελικά επήλθε συμφωνία που σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί τότε θα εκτοξεύσει τη δημοφιλία του "Ip Man" που ομολογουμένως μετά τα δύο πρώτα έχει πέσει έστω κι αν στην τελευταία έπαιξε και ο Mike Tyson. Η βαθμολογίες πάντως όλων των ταινιών παραμένουν πολύ ψηλά λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία του IMDB.

Όσον αφορά την τέταρτη ταινία της σειράς αναμένεται να προβληθεί το καλοκαίρι του 2018.

H φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι παλαιότερη και συγκεκριμένα από το 2013 όταν οι δύο πρωταγωνιστές δείπνησαν παρέα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

To Βellator έχει το απόλυτο σέξι κορίτσι για... κλουβί (ΦΩΤΟ)

Μπάχαλο και καρεκλιές σε αγώνα νέων πρωταθλήματος πυγμαχίας (BINTEO)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ