MMA

Ιστορικό ντεμπούτο Roosmalen στις ΜΜΑ στην Ελλάδα!

Ιστορικό ντεμπούτο Roosmalen στις ΜΜΑ στην Ελλάδα!

Στο FFC της Αθήνας θα κάνει το ντεμπούτο του στο ΜΜΑ ο Robin Van Roosmalen όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

O παγκόσμιος πρωταθλητής του kickboxing και της κορυφαίας διοργάνωσης που το εκπροσωπεί το GLORY θα είναι αυτός που θα παίξει στο FFC της Αθήνας τον Φεβρουάριο ο σπουδαίος λοιπόν Robin Van Roosmalen που έχει είδωλο τον Μιχάλη Ζαμπίδη, όπως είχε πει αποκλειστικά στο fightsports.gr.

Ο Ολλανδός πρωταθλητής είχε πει από καιρό πως θέλει να παίξει ΜΜΑ και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media το ντεμπούτο του θα γίνει στο FFC της Ελλάδας που γίνεται σε συνεργασία των Κροατών με τον Χρήστο Παπαναγιώτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Roosmalen έχει παίξει και τζούντο παλαιότερα, ενώ το ντεμπούτο στις ΜΜΑ σαφώς και θα συγκεντρώσει όλα τα ευρωπαϊκά βλέμματα μια και μιλάμε για τον κορυφαίο kickboxer του πλανήτη στην κατηγορία του. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αντίπαλος του Ολλανδού να είναι από την Ελλάδα με τα ονόματα στα 66 κιλά ή και στα 70 εάν πέσουν να περιμένουν για το FFC που κάνει την έρευνά του στην αγορά μας.

Its official i will make my mma debut febr 19th at FFC in greece !! going to the blackzilians tomorrow to start camp !! Stay tuned

Δημοσιεύτηκε από Robin van Roosmalen στις  Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν ο Liston τράβηξε πιστόλι στον Muhammad Ali (BINTEO)

Γιορτές με το πιο διάσημο και σέξι ring girl στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Αυτός έκανε την πιο «τρελή» δήλωση του 2015 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ