MMA

Ήττα στην απόφαση ο Σκορδίλης

Ήττα στην απόφαση ο Σκορδίλης

Μαχητικός και γεμάτος πάθος ήταν στον αγώνα του στο Muay Thai GP o Έλληνας fighter, Γιάννης Σκορδίλης, ο οποίος έχασε στην απόφαση από τον έμπειρο αντίπαλό του, Luke Whelan.

Μαχητικός και γεμάτος πάθος ήταν στον αγώνα του στο Muay Thai GP o Έλληνας fighter, Γιάννης Σκορδίλης. Δυστυχώς, ο "GreekBoy" δεν συνέχισε από το σερί της Γαλλίας με νίκες και ηττήθηκε από τον έμπειρο αντίπαλό του, Luke Whelan, στην απόφαση χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να προσθέσει μία ακόμη ζώνη στη συλλογή του.

Ο Σκορδίλης είναι ένας από τους πιο ενεργούς Έλληνες μαχητής με συνεχόμενα παιχνίδια στο εξωτερικό και σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες θα 'χει κάτι νέο να μας ανακοινώσει σχετικά με την επόμενη πρόκληση που τον περιμένει.

Όσον αφορά στον αγώνα ο Whelan έκανε αυτά που χρειάστηκε για να κερδίσει τους κριτές οι οποίοι του έδωσαν το ματς στο χθεσινό (1/4) MTGP του Λονδίνου.

Παρακάτω σας παραθέτουμε βίντεο με τον αγώνα του Γιάννη Σκορδίλη. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεκινήσετε να βλέπετε από το -25:10. Στην ίδια διοργάνωση αγωνίστηκε και ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης aka "300" και ηττήθηκε από τον πρωταθλητή της κατηγορίας ( ρεπορτάζ και βίντεο αγώνα ).

Αξίζει να σημειωθεί πως το MTGP στις 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυνατό από το πρώτο που είχε γίνει στην πρωτεύουσα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αποκλειστικό: Προς Άγιο Δομήνικο και Survivor o Μιχάλης Ζαμπίδης!

Priscilla Herrera: To καυτό κορίτσι- λάστιχο του Jiu Jitsu (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ