MMA

Ηolly Holm vs Ronda Rousey: Πως η πυγμαχία κέρδισε το Τζούντο και Jiu Jitsu

Ηolly Holm vs Ronda Rousey: Πως η πυγμαχία κέρδισε το Τζούντο και Jiu Jitsu

Όλα τα θαύματα έχουν και κάποια λογική εξήγηση. Έτσι και το αποτέλεσμα της Holly Holm με την Ronda Rousey για τους φανς της τελευταίας ήταν μεγάλο σοκ, αλλά για τους υπόλοιπους αναμενόμενο. (VIDEO)

Η Holly Holm επέλεξε τον ίσιο δρόμο στην μάχη. Είχε ένα σπουδαίο όπλο. Το μεγάλο της background στην πυγμαχία. Δεν προσπάθησε να κάνει αυτά που δεν μπορεί, αλλά αυτά που μπορεί καλά. Κράτησε την απόσταση με αριστουργηματικό τρόπο(οι πυγμάχοι δουλεύουν ώρες πάνω σ’αυτό), πέρασε τα χτυπήματα στο striking εύκολα, διότι η άμυνα της Ronda ήταν πάντα αναιμική και την έφθειρε όσο περνούσε η ώρα. Το high kick ήταν το κερασάκι στην τούρτα, δεν ήταν αυτό που την έριξε, αλλά το ξυλοφόρτωμα καθ’όλη την διάρκεια.

Όμως ήταν εξίσου διαβασμένη η νέα πρωταθλήτρια, καθώς όταν δοκιμάστηκε στο έδαφος πήρε 10 με τόνο, αφού αμύνθηκε σωστά και ξέφυγε από την Ronda. Αφού δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της η Rousey και με τα χτυπήματα που την είχα καταβάλει ήταν απολύτως λογικό να βρεθεί κάτω.

Αυτή η ήττα μπορεί να αποτελέσει για εκείνη μάθημα μεγάλο, αν την διαχειριστεί σωστά. Αυτό σημαίνει να βελτιώσει τις αδυναμίες, να σκύψει το κεφάλι, να αποδεχτεί την ολοκληρωτική της ήττα από την καλύτερη τουλάχιστον σε αυτό τον αγώνα Holm και να επανέλθει δριμύτερη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το έξαλλο πάρτι του Mayweather με γυμνές και δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μπινελίκια του Mike Tyson σε συνέντευξη τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

5 καυτές Ελληνίδες που θα ήθελες να δεις στο κλουβί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Holly Holm Shocking KO over Ronda Rousey !!!

Posted by TaffPictures on Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ