MMA

Η Zingano βάζει φωτιά στο Instagram

Η Zingano βάζει φωτιά στο Instagram

Η Cat Zingano βάζει φωτιά στο Instagram. Η αθλήτρια που έχει περάσει από χίλια προβλήματα όμως δεν έχει χάσει λεπτό την πίστη στις ικανότητες της, επέστρεψε στο UFC 222.

Η αθλήτρια που έχει περάσει από χίλια προβλήματα όμως δεν έχει χάσει λεπτό την πίστη στις ικανότητες της, επέστρεψε στο Σαββατοκύριακο στο UFC 222 με την Ketlen Vieiria.

Ένα καλό...πάτημα για την Cat Zingano που δείχνει σε σούπερ κατάσταση, θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών που την άφησαν πίσω αγωνιστικά και την κράτησαν για πάνω από έναν χρόνο εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η Zingano έχει ηττηθεί από Rousey και Pena, η Vieiria μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι, αφού έχει 9-0 με σημαντικότερη νίκη κόντρα στηνSara McMann.

Η Alpha Cat όμως επέλεγε πάντα δύσκολους δρόμους στην καριέρα της που την έχουν φέρει αντίπαλο με τις καλύτερες αθλήτριες του πλανήτη τις οποίες μάλιστα έχει κερδίσει όπως η σημερινή πρωταθλήτρια Amanda Nunes αλλά και η Miesha Tate.

Δείτε την Ζingano να δείχνει δυναμική...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Whitney Miller: Η καυτή ρεπόρτερ του Glory κάνει τα πάντα και…συμφέρει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)



Crazy what 6 weeks of training like a fighter will get ya. Link to book in bio. #trainlikeafighter #mmafit #mombod #teamalphacat #catzingano #acz #alphacatzinagno

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cat Zingano (@alphacatzingano) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ