MMA

H Zingano είναι... τέρας!

H Zingano είναι... τέρας!

Η Cat Zingano έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια αλλά παραμένει άξια μαχήτρια και αρέσει στον κόσμο. Γνωρίστε την (video).

Είναι μία αθλήτρια που έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις, χάνοντας τον σύζυγο της πριν από δύο χρόνια, κατάφερε και σήκωσε κεφάλι, παρά την ήττα της από την Ronda Rousey μέσα σε λίγα δεύτερα.

H Cat Zingano βρέθηκε για δύο περίπου μήνες σε camp της Ταϊλάνδης, όπου ήταν εκτός αγωνιστικής φόρμας και εδώ και δύο εβδομάδες που επέστρεψε, παρουσιάστηκε "'άλλος άνθρωπος".

Περιμένει καρτερικά την ευκαιρία για μία μάχη τίτλου με την Miesha Tate την οποία είχε κερδίσει, με πολύ ψυχή και αίμα πριν από 1,5 χρόνο, σε εκείνο το αλησμόνητο ματς που ξεσήκωσε τους φανς του UFC. Ζητάει την ευκαιρία από τον Dana White που το σκέφτεται σοβαρά, διότι του είναι συμπαθής, άξια μαχήτρια και αρέσει στον κόσμο.

Αξίζει λοιπόν την ευκαιρία;

Sqor Sports

All I can say is I'm excited and grateful to get back in there. Thank you all for the support! [?][?][?] #alphacat2016 #alphacatzingano #mma #ufc #Repost @mmagamesnfighting with @repostapp.・・・She beat the current champ, and she beat the potential contender for the title [?]Follow this Alpha Cat @alphacatzingano [?]#wmma#womensmma #ufc #mma #mmagamesnfightinghighlights #mixedmartialarts #knockout #Boom#CatZingano #AlphaCat2016 https://sqor.com/posts/4f5d9507-52b4-4a7d-b2bb-64fcbe9a5d9b/uid/29671

Δημοσιεύτηκε από Cat Zingano MMA Fighter στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά ο McGregor! (ΦΩΤΟ)

O θρύλος της πυγμαχίας που πολέμησε στην μάχη της Κρήτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Jon Jones vs Mike Tyson: Tις… έχουν παίξει και δεν το ξέρεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ