MMA

Η τραγική κατάληξη του μοναδικού άντρα που νίκησε σε streetfight τον Kimbo Slice

Η τραγική κατάληξη του μοναδικού άντρα που νίκησε σε streetfight τον Kimbo Slice

Ο Kimbo Slice έγινε μύθος μέσω των αγώνων του στον δρόμο που του άνοιξαν την πόρτα να μπει στις ΜΜΑ. Όμως υπήρχε ένας άντρας που κατάφερε να τον σταματήσει αποδεδειγμένα. Ήταν ο αστυνομικός του τμήματος Βοστόνης Sean Gannon. Το παιχνίδι τους διήρκεσε 10 λεπτά. (VIDEO)

Από το όγδοο λεπτό και μετά ο Kimbo είχε παραδώσει ψυχή... Από την άλλη, ο Gannon δεν έβλεπε από την αιμορραγία στο πρόσωπο, ωστόσο οι αντοχές του, τον έστεψαν νικητή. Αυτή είναι η μοναδική καταγεγραμμένη ήττα το Kimbo στους δρόμους, από έναν άντρα που θεωρούσαν πως ήταν του... χεριού του.

Μετά από αυτό το σημαντικό γεγονός ο Gannon κατάφερε να παίξει στο UFC! Μπορεί να μην πήγε καλά στο ντεμπούτο του, αφού έχασε εύκολα από τον Brandon Lee Hinkle, αλλά και μόνο που έφτασε από το Youtube να μπει στην μεγαλύτερη αρένα του πλανήτη, ήταν για εκείνον μεγάλη ανταμοιβή.

Στο τμήμα όμως που εργαζόταν δεν το έβλεπαν αυτό με καλό μάτι... Θεωρούσαν πως δεν αρμόζει σε έναν αστυνομικό, να "δέρνεται" δημοσίως. Αρχικά του πήραν το όπλο και τον περιόρισαν σε ένα γραφείο. Μάλιστα αρνήθηκε να φορτώσει μία δολοφονία σε νεαρούς μαύρους, όπως του είχαν υποδείξει οι συνάδελφοι του.

"Δεν μπορούσα να γίνω βρώμικος μπάτσος. Πήγα με στοιχεία στην εισαγγελία πως υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση από συναδέλφους μου σε αθώα μαύρα παιδιά. Η ανταμοιβή μου ήταν να μου πάρουν το σήμα και το όπλο", λέει μετά από χρόνια.

Μία άλλη περίπτωση ήταν η δολοφονία δύο νέων από συνάδελφο. " Έβγαζαν στους δρόμους αυτόν τον φονιά και άφηναν εμένα στο γραφείο",αναφέρει.

Ο Gannon φαίνεται πως πλήρωσε το τίμημα να είναι δίκαιος στην δουλειά του. Μέχρι σήμερα ο ίδιος τονίζει δημοσίως πόσο "βρώμικο" είναι το αστυνομικό σύστημα της Αμερικής και τα όσα έζησε. Ήταν αυτός που σταμάτησε τον Kimbo Slice και αυτά τα 10 που κράτησε η μάχη, στοίχισαν την επαγγελματική του περιθωριοποίηση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή πυγμάχος Avril Mathie σκιαμαχεί στην Μύκονο και ξεσηκώνει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ