MMA

Η Ronda Rousey ήθελε να ήταν η θρυλική χαρακτήρας του Metroid!

Η Ronda Rousey ήθελε να ήταν η θρυλική χαρακτήρας του Metroid!

Ένα παιδικό της όνειρο έκανε πραγματικότητα η Ronda Rousey, καθώς θα είναι στο εξώφυλλο του νέου βιντεοπαιχνιδιού "UFC 2" παρέα με τον McGregor.

"Άρρωστη" με τα videogames είναι 100% η Ronda Rousey η οποία αποκάλυψε στα media πως μικρή, αλλά και αρκετά χρόνια αργότερα την εξίταρε το γεγονός να είναι η Samus από το θρυλικό παιχνίδι "Metroid".

Για όσους δεν γνωρίζουν για πολλά χρόνια οι gamers πίστευαν πως η Samus δεν ήταν γυναίκα, αλλά ή ένας άνδρας ή απλά ένα ρομπότ, τελικά αποκαλύφθηκε πως ο πρωταγωνιστής χαρακτήρας του game ήταν η αν μη τι άλλο... καυτή Samus. Το γεγονός άρεσε πολύ στην Rousey η οποία αποκαλύπτει ότι το είχε καημό να είναι η συγκεκριμένη ήρωας.

Εν τέλει πάντως η Ronda Rousey... Samus δεν έγινε ακόμα, αλλά να γίνει videogame κατάφερε κι όχι μόνο αυτό βέβαια. Στο επερχόμενο και επικό όπως αναμένεται "UFC 2" από την "EA Sports" η κορυφαία MΜΑer είναι και φάτσα κάρτα στο εξώφυλλο του videogame παρέα με τον Conor McGregor.

Για όσους δεν γνωρίζουν το "Metroid" είναι το παρακάτω παιχνίδι:

Από εκεί και πέρα πάντως και όπως διαβάσατε στο fightsports.gr η πρώην πρωταθλήτρια του UFC, εκτός από... Samus θέλει μάλλον απεγνωσμένα να γίνει και σύζυγος του Travies Browne.

Σύμφωνα με την ίδια θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδιά με τον heavyweight fighter ο οποίος να σημειωθεί πως ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του γεγονός που ανοίγει όλους τους δρόμους για... κουφέτα με την αγαπημένη του Ronda.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ