MMA

Η πυγμαχική κίνηση του Canelo είναι latin χορός

Η πυγμαχική κίνηση του Canelo είναι latin χορός

Ο σούπερ σταρ της επαγγελματικής πυγμαχίας, Canelo Alvarez, αποδεικνύει στο παρακάτω βίντεο ότι το μποξ είναι διασκέδαση, χορός και αρμονία στις κινήσεις.

Πολλοί άνθρωποι της πυγμαχίας επιμένουν πως αν η κίνηση του μποξέρ μέσα στο ρινγκ δεν μοιάζει με χορό τότε το μέλλον του δεν είναι και σούπερ φοβερό αν αρκεστεί μονάχα στις δυνατές γροθιές.

Ο σούπερ σταρ της επαγγελματικής πυγμαχίας και κορυφαίο όνομα ως προς την εμπορικότητα στην μετά Mayweather εποχή, Canelo Alvarez, αποδεικνύει στο παρακάτω βίντεο ότι το μποξ είναι διασκέδαση, χορός και αρμονία στις κινήσεις.

Το βίντεο έχει "ανέβει" από την επίσημη σελίδα της Golden Boy Promotion και δείχνει τον Μεξικανό να χορεύει σε latin ρυθμούς και έπειτα να δουλεύει μαζί με τον προπονητή του την κίνηση και τις αποφυγές.

Είναι ξεκάθαρο πως πριν ξεκινήσει το σετ της άσκησης ο Canelo χορεύει τόσο γιατί το διασκεδάζει όσο και γιατί ο χορός τον βοηθάει να βρει καλύτερο ρυθμό όταν πυγμαχεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο από το camp που έκανε ο κοκκινομάλλης για τη μάχη με τον Julio Cesar Chavez Jr.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Μεξικανός παγκόσμιος παγκόσμιος πρωταθλητής θα κοντραριστεί στις 16 Σεπτεμβρίου με τον νούμερο ένα αντίπαλο του, Gennady Golovkin.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αντίπαλος προπονητής γρονθοκόπησε πυγμάχο μέσα στο ρινγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μia Kang: Πυροβόλο στα ρινγκ, γαζέλα στις πασαρέλες (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ