MMA

Η πρωτιά του Donald "Cowboy" Cerrone

Η πρωτιά του Donald "Cowboy" Cerrone

Ο Cerrone έγινε ο πρώτος μαχητής που τελείωσε τον Cote στο όρθιο! Διαβάστε για τον απίστευτο αγώνα.

Ο Patrick Cote δεν είναι και ο πιο διάσημος ΜΜΑ μαχητής αλλά είναι ένας σκληρός, επικίνδυνος Striker που έχει παίξει μέχρι τα 90 κιλά και μέχρι πριν λίγες μέρες η μόνη ήττα που είχε με ΤΚΟ ήταν από τον τεράστιο Anderson Silva και αυτή ήταν λόγω τραυματισμούς στο γόνατο!

Στο UFC του Σαββάτου όμως ένας μαχητής που έκανε καριέρα στα 70 κιλά, τον συνάντησε στα 77 και κατάφερε να τον βγάλει και επίσημα νοκ άουτ για πρώτη φορά. Αυτός ήταν ο Donald «Cowboy» Cerrone που στην δεύτερη μάχη του στην Welterweight κατηγορία, την πρώτη με έναν πραγματικά μεγαλύτερο αντίπαλο και έδειξε ότι ίσως έπαιζε στα λάθος κιλά τόσο καιρό.

Όπως είπε εξαιρετικά ο Jack Slack στο FIGHTLAND, ο Cerrone ήταν ένας πολύ καλός Striker που σχεδόν πάντα είχε το reach advantage και ήταν ψηλότερος αντιπάλους, που είχε σοβαρά προβλήματα με αντιπάλους που έμπαιναν μέσα από το reach του. Όπως λέει ο Slack, o Cerrone ίσως είναι ένας από αυτούς τους μαχητές που το στυλ μάχης τους δεν συμβαδίζει με το reach advantange που έχουν όπως ο Gustafsson που η καλύτερη μάχη του είναι με τον επίσης ψηλό Jon Jones.

Σίγουρα με τον ρυθμό που αγωνίζεται σχεδόν κάθε μήνα και με δεδομένη δημοτικότητα, αν συνεχίζει να νικάει στα 77 κιλά θα τον δούμε σύντομα σε μεγάλα ματς και είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε αν επιτέλους ο «Cowboy» θα καταφέρει να πάρει μια ζώνη σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι το πιο σέξι κορμί στα μαχητικά αθλήματα
Τα πιο βάρβαρα soccer kicks που έχουν γίνει στις ΜΜΑ!
Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγ. Βρετανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ