MMA

Η ημέρα που ο Tyson έφαγε το αυτί του Holyfield!

Η ημέρα που ο Tyson έφαγε το αυτί του Holyfield!

Τι σκηνή και αυτή. Δεκαοχτώ χρόνια πριν, στην ρεβάνς της μάχης Holyfield vs Tyson, ο δεύτερος στο αποκορύφωμα της σχεδόν παρανοϊκής περσόνας του τότε. (VIDEO)

Στο πρώτο παιχνίδι το αουτσάιντερ τότε Holyfield είχε κερδίσει εύκολα με ΤΚΟ στον 11 και ο δεύτερος αγώνας ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο να έχει το καθαρό προβάδισμα.

Περίπου 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τρίτου γύρου ο Tyson με τον Holyfield πιάστηκαν στο clinch και ο πρώτος δάγκωσε το αυτί του δεύτερου στο πάνω μέρος κόβοντας ένα ολόκληρο κομμάτι το οποίο και έφτυσε στο πάτωμα. Όσο ο Holyfield ούρλιαζε από πόνο ο διαιτητής συμπέρανε ότι το κομμένο αυτί προήλθε από γροθιά και με τον γιατρό να λέει ότι το "θύμα" μπορούσε να συνεχίσει την μάχη αυτός έδωσε το ΟΚ.

Αμέσως μετά ο Tyson πάει να δαγκώσει το άλλο αυτί, ο Holyfield τραβιέται και το ... γλιτώνει αλλά ο διαιτητής δεν παίρνει ακόμη χαμπάρι. Μόνο όταν τελειώσει ο γύρος και πάει ο Holyfield στην γωνία και του δείξουν τις δαγκωματιές αυτός λήγει τον αγώνα και αποκλείει τον Tyson.

Εκείνη την ώρα αυτός χάνει τον έλεγχο αλλά συγκρατείται από την ασφάλεια του αγώνα αλλά αργότερα επιτεθείτε σε θεατές που τον γιούχαραν. Φυσικά τιμωρείται με 3.000.000 δολάρια πρόστιμο και 1 χρόνο εκτός αγώνων, ενώ αργότερα οι δύο τους έγιναν καλοί φίλοι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O μαχητής του Σούμο που… έφαγε τα δόντια του στο UFC 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχία με γυμνά χέρια: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενάντια στον σωματοφύλακα του Jay Z! (BINTEO)

Απίστευτο: Πλάκωσε τον προπονητή του αντιπάλου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ