MMA

Η Gabi Garcia βρήκε επιτέλους αντίπαλο στα μέτρα της... από την Ελλάδα;

Η Gabi Garcia βρήκε επιτέλους αντίπαλο στα μέτρα της... από την Ελλάδα;

Η Gabi Garcia μοιάζει να βρήκε επιτέλους αντίπαλο στα μέτρα της. Διαβάστε αναλυτικά πώς εμπλέκεται άθελά της και η δική μας χώρα. (VIDEO)

Έπειτα από δύο μάχες ενάντια σε "αθλήτριες" με σοκαριστικές διαφορές σε ηλικία και βάρος, η Gabi Garcia μοιάζει να βρήκε επιτέλους αντίπαλο στα μέτρα της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, στο επόμενο Rizin στις 30 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα heavyweight πυγμάχο Oksana Gagloeva που τα ξένα σάιτ και το Rizin την δίνουν ως παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχίας (δεν βρήκα ρεκόρ στο boxrec λογικά ερασιτεχνική), πρωταθλήτρια Grappling και... 3 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στην πυγμαχία! (;!;)

Με λίγη αναζήτηση βρήκαμε ότι συμμετείχε στα προκριματικά του MMA Challenge Pro 5 της Θεσσαλονίκης πέρυσι με την Brasa του Ηρακλή Γρηγοριάδη αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε στο ίδιο το event στη συνέχεια. Επίσης, υπάρχει και ένα βίντεο που κάνει προπόνηση στους Fighters South παλιότερα που μιλάει πολύ καλά ελληνικά.

Μάλιστα βρήκα και ένα σάιτ από ελληνική επιχείριση που την έχει φιλοξενήσει. Σύμφωνα με το Rizin πάντως, η αθλήτρια προπονείται τώρα στοGladiator Fighting Team στη Ρωσία με την πρώην αντίπαλο της Garcia, την Anna Malyukova.



Oksana Gagloeva

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Russian Womens MMA (@russia_women_mma) στις

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Μike Tyson: Καλό παιδί ο Brad Pitt κι ας τον έπιασα με την γυναίκα μου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mia Kang: Δεν κάνω σεξ πριν τους αγώνες για να μην είμαι κουρασμένη (ΦΩΤΟ)

Η Arianny Celeste γιόρτασε την ανεξαρτησία της Αμερικής με καυτό μπικίνι (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ