MMA

H φρικιαστική απόπειρα βιασμoύ και το σωτήριο Brazilian Jiu Jitsu!

H φρικιαστική απόπειρα βιασμoύ και το σωτήριο Brazilian Jiu Jitsu!

Στις 31 Αυγούστου του 2014 ο Mark Raymond Willis επιτέθηκε σε μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Ευτυχώς η νεαρή έκανε προπονήσεις στο Brazilian Jiu Jitsu και κατάφερε να τον σταματήσει. Ιδού τι είπε η ίδια.

Στις 31 Αυγούστου του 2014 ο Mark Raymond Willis επιτέθηκε σε μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο κήπο του σπιτιού, όταν εκείνος αποπειράθηκε να την βιάσει. Την έριξε κάτω, άρχισε να της σκίζει τα ρούχα.

Ευτυχώς η νεαρή έκανε προπονήσεις στο Brazilian Jiu Jitsu και κατάφερε να τον σταματήσει. Ένα χρόνο μετά η ίδια κρατάει την ανωνυμία της όμως μιλάει για το σκηνικό με λεπτομέρειες, προτρέποντας και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.

"Όταν τον αντίκρισα και μου επιτέθηκε, τον έβρισα. Με άρπαξε, με έριξε κάτω και άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο. Τότε κατάφερα να τον κλειδώσω, διότι τα πόδια μου ήταν ελεύθερα, τον πίεσα στον λαιμό και φαινόταν να χάνει τις αισθήσεις του.

Τα κατάφερα εν τέλει και έτρεξα στο σπίτι ενός γείτονα να σωθώ!Ήταν μία πολύ τραυματική εμπειρία .Ευχαριστώ την αστυνομία για την στήριξη της και εύχομαι όσες γυναίκες έχουν κακοποιηθεί να μιλήσουν για το γεγονός και να μάθουν κάποια μορφή αυτοάμυνας για να μπορούν να προστατευτούν".

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

Ιστορία της πυγμαχίας: Η συγκλονιστικά τραγική μάχη που κατάστρεψε 4 ζωές!!!

Μπουκέτα σε αγώνα Football μεταξύ γυναικών!

Τι Pacquiao, τι… Γκάλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ