MMA

Η επιτομή του... τα κάνω όλα μπάχαλο από τον κ. McGregor

Η επιτομή του... τα κάνω όλα μπάχαλο από τον κ. McGregor

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (4/9) το "Go Big" του UFC. Πρόκειται για μία παρουσίαση ουσιαστικά όλης της σεζόν και όλων των πρωταγωνιστών MMAers αυτής (VIDEOS).

Από το σουαρέ δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο παιδί του Dana White o πιο εκκεντρικός και μάλλον ο πιο... σταρ αυτή τη στιγμή στο σόου Conor McGregor.

Εντάξει ότι ο Ιρλανδός με τον επικείμενο αντίπαλό του Jose Aldo, που θα παίξουν στο Λας Βέγκας στις 12 Δεκέμβρη, μισούνται μέχρι αηδίας. Το ξέρουμε αυτό, άρα ήταν κάπως δύσκολο ή μάλλον ήταν βέβαιο πως θα γινόταν το παρακάτω:

#GOBIG Launch Event

#UFC194 is going to be INSANE! #GOBIGDecember 12

Posted by UFC on Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Όμως, ο Conor δεν έμεινε εκεί αφού ξεκίνησε ήδη να προκαλεί τους πρωταθλητές των πιο πάνω κατηγοριών! Άλλωστε είναι γνωστό πως ο "περιβόητος" μόλις και αν τελειώσει με τον Βραζιλιάνο αντίπαλό του θα κάνει αλλαγή και θα ανέβει κατηγορία και θα ανεβαίνει όσο αντέχει ο οργανισμός του για να γίνει πρωταθλητής σε όσες μπορέσει.

Συγκεκριμένα, ο Ιρλανδός έριξε τα βέλη του πάνω στους Rafael Dos Anjos και Donald Cerrone. Ο πρώτος είπε πως σε περίπτωση που ανεβάσει κιλά ο Conor, τότε τον περιμένει! Εκεί ο δεύτερος στράβωσε και του το ανέλυσε... βαθύτερα. Του είπε όπως θα δείτε και παρακάτω ότι θα χοροπηδάει από την χαρά του αν ο Dana του δώσει παιχνίδι κόντρα σε αυτόν.

Πως θα πάρει την κοπέλα του τηλέφωνο για να της πει ότι ο McGregor τους έκανε πλούσιους:

#GOBIG Launch Event

LW champ Rafael Dos Anjos says a potential fight w/ Conor McGregor would be "Easy Money"!Conor's thoughts? #GOBIG

Posted by UFC on Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

H ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΖΩΕΣ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟ... ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΟΞ

ΠΟΙΑΝΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΓΜΑΧΙΚΟ ΔΡΑΜΑ SOUTHAPAW

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ