MMA

Η εκπληκτική ιστορία της Sylvie von Duuglas

Η εκπληκτική ιστορία της Sylvie von Duuglas

Δείτε το ντοκιμαντέρ για τη σιδηρά κυρία" του thai, Sylvie von Duuglas, η οποία έχει πετύχει κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο. (VIDEO)

Τα ντοκιμαντέρ που αφορούν το παραδοσιακό Muay Thai έχουν πάντα μία άγρια ομορφια που σε παρασύρει όταν τα παρακολουθείς. Έτσι και το story της Sylvie von Duuglas, την οποία αποκαλούμε "σιδηρά κυρία" του thai αφού έχει πετύχει κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο. Να συμπληρώσει 200 αγώνες στην χώρα που γεννιούνται κάθε μέρα αληθινοί μαχητές.

Το μίνι ντοκιμαντέρ της "Under the Rope" ξεκινάει με ένα μότο: "Δεν παίζει ρόλο ποιος θα σε αφήσει να το κάνεις, αλλά ποιος μπορεί να σε σταματήσει". Έτσι ξεκινάει αυτό το μυθιστορηματικό βίντεο όταν πριν από τέσσερα χρόνια η Sylvie συναντούσε τον μέντορα της σε ένα υπόγειο.

Ένας 76χρονος ονόματι Master K. που αποτέλεσε σταθμό για εκείνη. Το 2010 και μετά από σκληρές προπονήσεις, ήρθαν τα άσχημα μαντάτα για την υγεία του δασκάλου.

Εκείνη αποφασισμένη να αναδείξει το μεγαλείο των γνώσεων που τις μετέδωσε αποφάσισε να μετακομίσει στην Ταϊλάνδη όπου κατάφερε έως σήμερα να δώσει 200 αγώνες, να ασπαστεί παραδόσεις, να πονέσει, να κλάψει αλλά να μην το βάλει κάτω. Η φανταστική ιστορία της von Duuglas εμπνέει τους πάντες. Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

H καυτήΒrittneyPalmerκαλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ