MMA

Η διαφορά GSP με Conor McGregor

Η διαφορά GSP με Conor McGregor

Το 2011 ο τότε πρωταθλητής του UFC, Georges St Pierre βρέθηκε στην ίδια θέση περίπου που βρίσκεται τώρα ο Nate Diaz, είδε τον τότε αντίπαλο του Nick Diaz (ειρωνεία ε;) να μην θέλει να παραβρεθεί στις συνεντεύξεις τύπου για το title fight που είχαν.

Επική η σκηνή σε συνέντευξη τύπου που GSP και Dana White έστεκαν μπουκάλες επειδή ο Diaz είχε εξαφανιστεί με τον προπονητή του τελευταίου να παίρνει Live τηλέφωνο και να λέει "δεν τον βρίσκω, δεν τον βρίσκω".

Τότε ο GSP, ο οποίος ήταν ήδη πολλά χρόνια πρωταθλητής και ήταν πάντα τυπικός σε όλες τις υποχρεώσεις του ρωτήθηκε, όπως και ο Dana White, για την συμπεριφορά του Diaz να μην θέλει να πάρει μέρος στο promotion. Δείτε τι είπαν πάνω κάτω:

White: "Μέρος της δουλειάς τους είναι να προμοτάρουν τους αγώνες. Συνήθως αυτοί που ανεβαίνουν δεν χορταίνουν promotion και όταν φτάσουν στην κορυφή δεν θέλουν να το κάνουν. Ο GSP είναι πλούσιος, νομίζεται ότι θέλει να είναι εδώ και να κάνει Promotion για 4μέρεςσερί; Κάνει ότι πρέπει να κάνει. Είναιμέρος της δουλειάς, από την πρώτη μάχη που έγινε ποτέ μέχρι τώρα υπήρχε μια περιοδεία για το promotion. Είναι στο συμβόλαιο τους"

GSP: "Στην αρχή όταν δεν ήρθε την πρώτη φορά νόμιζα ότι κάτι κακό του έγινε. Μετά μου είπαν ότι δεν ήθελε να έρθει και σκέφτηκα πόσο αντιπεγγαλματικό ήταν. Για να προμοτάρεις μία μάχη ήμαστε 3 συνεργάτες, εγώ ο αντίπαλος μου και το UFC. Αυτοί κάναν εξαιρετικήδουλειά, εγώ είμαι εδώ για νακάνω την δική μου και ο Diaz δεν θέλει.Είμαισοκαρισμένος. Δεν θαέκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Γι αυτό προπονούμαι, για να είμαι έτοιμοςπάντα."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σάκης Ρουβάς: Έχω παίξει ξύλο, κάνω Brazilian Jiu Jitsu (ΒΙΝΤΕΟ)

Xαμός: Έτσι χαλαρώνει το καυτό ring girl του UFC (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας που γλίτωσε από τους Ναζί παίζοντας ΜΠΟΞ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ