MMA

Η Cyborg θα κόψει 11 κιλά σε 4 μέρες με... αντισυλληπτικά χάπια!

Η Cyborg θα κόψει 11 κιλά σε 4 μέρες με... αντισυλληπτικά  χάπια!

Αυτό το Σάββατο η Chris "Cyborg" Justino θα αντιμετωπίσει την Lina Lansberg στο Main event του UFC FN της Βραζιλίας και όπως ανακοίνωσε η ίδια στην εκπομπή MMA HOUR, πρέπει να χάσει 25 pounds ή 11,3 κιλά σε 4 μέρες!

Ξέραμε ήδη από την προηγούμενη μάχη της με την Smith ότι το κόψιμο της στα 140 pounds είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι χειρότερα και ή ίδια υποψιάζεται ότι φταίει η κατανάλωση χαπιών αντισύλληψης που για πρώτη φορά της πρότεινε οδιατροφολόγος της George Lockhart ο οποίος έχει πολύ καλή φήμη κατά τ' άλλα στο άθλημα.

"Σε αυτό το κάμπ δεν άγγιξα τα 150 pounds. Ήταν τρομακτικό. Κοιτούσα στον καθρέφτη και έλεγα ότι κάνω διπλή δουλειά και δεν ξέρω γιατί δεν πέφτω στα 150. Κάτι που έκανα διαφορετικά σε αυτό το κάμπ ήταν να πάρω χάπια αντισύλληψης. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε, κάναμε επιτυχημένο weight cut την προηγούμενη φορά. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά το κάναμε. Αλλά ο George είχε ένα πλάνο και μου είπε να τα πάρω και τώρα είμαι 168. Ξύπνησα 165 σήμερα.

Ναι ξέρω μοιάζει ανθυγιεινό. Προπονούμαι σκληρά, τρέχω κάθε μέρα και προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα. Τρώω ότι μου δίνει ο George. Είτε λίγο είτε πολύ. Ανησυχώ γιατί είναι το main event και θέλω να δώσω το 100%. Δεν είναι μόνο το κεφάλι μου κινδυνεύει αλλά και η δουλειά του George"είπε η Βραζιλιάνο μαχήτρια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο: 206 μπουνιές σε 30 δεύτερα από μικρή πυγμάχο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φινλανδές ΜΜΑer ποζάρουν γυμνές για να σώσουν την σχολή τους! (ΦΩΤΟ)

Όταν οι εγκληματίες αφήνουν τα όπλα και βάζουν τα γάντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ