MMA

Η αναζήτηση για την τελειότερη γροθιά στην ιστορία της πυγμαχίας

Η αναζήτηση για την τελειότερη γροθιά στην ιστορία της πυγμαχίας

Marciano ή Walcott; Η αναζήτηση για την τελειότερη γροθιά συνεχίζεται με ένα ιστορικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο σπουδαίους πυγμάχους (VIDEO).

Στο πρώτο μέρος για την αναζήτηση της τελειότερης γροθιάς στην ιστορία της πυγμαχίας, είχαμε μιλήσει για το μεγάλο knockout που πέτυχε ο Walcott επί του Charles με εκείνο το τρομερό αριστερό άπερκατ.

Στο τέλος του άρθρου μάλιστα αναφέραμε ότι ο επόμενος αντίπαλος του ήταν ο ανερχόμενος τότε Rocky Marciano, με τον Walcott να καταφέρνει να τον ρίξει knockdown για πρώτη φορά στην καριέρα του στον πρώτο γύρο και να έχει το πάνω χέρι στους πόντους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα... μέχρι τον 13 γύρο όταν ο Rocky κατάφερε να περάσει ένα από τα πιο δυνατά χτυπήματα που έχουν πέσει ποτέ μέσα στο ρινγκ... και είχε πάρει το όνομά του από ένα τραγούδι.

ROCKY MARCIANO και η SUZIE Q

Ο Marciano από τα εφηβικά του χρόνια στους καυγάδες του δρόμου, ήταν γνωστός για το πολύ δυνατό δεξί του χέρι, το οποίο συνήθως έριχνε με πολύ δύναμη και με μεγάλη κίνηση σαν Overhand ενώ του είχε δώσει το παρατσούκλι Suzie Q από έναν χορό της εποχής. Όταν όμως ήρθε η μάχη με τον Walcott και ο μοιραίος 13ος γύρος, ο Marciano δεν έριξε το συνηθισμένο μεγάλο δεξί, αλλά ένα κοφτό straight, με άψογη τεχνική και τόση δύναμη που πολλοί το θεωρούν το πιο δυνατό χτύπημα που έπεσε ποτέ μέσα σε αγώνα πυγμαχίας.

Ο Walcott που είχε το πάνω χέρι μέχρι εκείνη την στιγμή στο σκορ, σωριάστηκε στο έδαφος σαν να του κόπηκαν τα πόδια και έμεινε εκεί μέχρι και το τέλος του μετρήματος από τον διαιτητή. Ο ίδιος δήλωσε αργότερα που είχε δεχθεί και άλλα δυνατά χτυπήματα στην καριέρα του αλλά ο Marciano ήταν διαφορετικός, είχε μια τρομερή δύναμη στα χέρια που αν σε έβρισκε μια φορά, ήξερες ότι ήταν αρκετή για να μην μπορέσεις να ξανασηκωθείς μέσα στον αγώνα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien που θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Ο πιο βάρβαρος, ο πιο δύσκολος, ο πιο επικίνδυνος αγώνας πολεμικών τεχνών +18 (ΒΙΝΤΕΟ)

Στημένος αγώνας Muay Thai που θυμίζει φαλακρό πράκτορα Θου Βου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ