MMA

GSP: "Eπέστρεψα!"

GSP: "Eπέστρεψα!"

Μετά την ανακοίνωση του Dana White, προέδρου του UFC, ότι ο Καναδός πρώην πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας, Georges St Pierre, επιστρέφει στο UFC, ήρθε η ώρα και του "Rush" να κάνει την δική του ανακοίνωση. (video)

Ο GSP ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένα ωραίο βίντεο που τον δείχνει στην προπόνηση και κλείνει με τον ίδιο να λέει "Είναι επίσημο, επέστρεψα".

O Καναδός έχει να αγωνιστεί από τον Νοέμβριο του 2013 όταν και κέρδισε τον Johny Hendricks ολοκληρώνοντας την 9η σερί υπεράσπιση της ζώνης του. Αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι παίρνει ένα διάλειμμα επ' αορίστου από την ενεργό δράση κάτι που είχε εκνευρίσει τον Dana White που ήθελε να τον δει να επιστρέφει άμεσα στην δράση.

Από τότε οι δύο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, ο GSP είπε ότι αποχώρησε γιατί το UFC δεν έκανε αρκετά πράγματα για να πιάσει όσους ντοπάρονται ,επειδή ο ίδιος ήθελα να απομακρυνθεί από την πίεση και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και κάποια στιγμή, τόνισε ότι και η συμπεριφορά του Dana White ήταν προβληματική.

Ανά τακτά διαστήματα ακουγόντουσαν φήμες ότι θα επέστρεψε αλλά ο ίδιος θα τις απέρριπτε πάντα . Μάλιστα έπαιξε και σε κάποιες ταινίες, με αποκορύφωμα το 2ο Captain America, όπου έπαιξε τον "κακό" Bartoc the leaper .

Αφού μπήκε η USADA στο UFC, ο Καναδός άρχισε να σκέφτεται την επιστροφή, μάλιστα πριν λίγους μήνες έλεγε ξεκάθαρα ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει, αλλά ο White απαντούσε ότι δεν θέλει στ' αλήθεια να αγωνιστεί.

Όλα φυσικά ήταν για τα λεφτά. Ο GSP είχε ακόμη το παλιό του συμβόλαιο που του επέτρεπε να έχει όποιον χορηγό θέλει (και ο Καναδός έχει top χορηγούς) ενώ από τότε ξεκίνησε η συμφωνία με την Reebok που απαγορεύει άλλους χορηγούς στο κλουβί. Ο GSP ήθελε το UFC να τηρήσει το συμβόλαιο του ή να του δώσει την διαφορά της αμοιβής που θα έχανε από τους χορηγούς.

Λογικά έγινε το 2ο, δεν νομίζω το UFC να του επέτρεψε να επιστρέψει με τους δικούς του χορηγούς, μέσα στο κλουβί αλλά έχω ένα ενδιαφέρον να δω στην πράξη τι θα κάνουν.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, έχουν ακουστεί οι: Michael Bisping για την Middleweight ζώνη, ένας από τους αδερφούς Diaz στα 77 κιλά, να παίξει για την ζώνη με τον νικητή του Woodley/Thompson ή με τον Anderson Silva.

Προσωπικά προτιμώ το τελευταίο και θα το αναλύσω σε άλλο άρθρο. Μέχρι τότε θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Gaby: H εντυπωσιακή γιόγκι θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο ξύλο στα τραπέζια ΜΜΑ διοργάνωσης από ομάδες μοτοσυκλετιστών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Simone Dreyer Peres: H πιο σέξι μαμά του Jiu Jitsu (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ