MMA

Γκίκας: "Χτυπήστε το καμπανάκι! Δεν μπορώ να περιμένω..."

Γκίκας: "Χτυπήστε το καμπανάκι! Δεν μπορώ να περιμένω..."

Ένας από τους κορυφαίους kickboxer της ομάδας του Γιάννη Θεοφάνους, οΝίκος Γκίκας, μιλάει αποκλειστικά στο Fightsports μερικές ώρες πριν τη μάχη του στο Gods of War - WLF.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του καλείται να ξεπεράσει σε μερικές ώρες ο Νίκος Γκίκας. Ο αγαπημένος " Stedata-alth" της κερκίδας κρατάει πάντα χαμηλά τη... μπάλα και περιμένει το πρώτο καμπανάκι για να δείξει το ταλέντο του μέσα στο ρινγκ.

Το Fightsports, μόλις μερικές ώρες πριν ο Γκίκας πατήσει ξανά στο καναβάτσο, τον ανάκρινε ενόψει της μάχης του στο "ΔΑΪΣ" κόντρα στονZhao Yan.

Ο εκ των κορυφαίων μαχητών του Fight Club Galatsi σχολίασε σχετικά με την αποχή του από τη δράση: " Να σας πω την αλήθεια νιώθω σαν μην πέρασε μία ημέρα... Το χτυποκάρδι που αισθάνομαι είναι το ίδιο με την τελευταία φορά και ανυπομονώ να χτυπήσει το καμπανάκι!"

Για το λόγο που επέλεξε αμέσως ένα εξαιρετικής σημασίας ματς σε κορυφαία διοργάνωση σχολίασε: " Όποιος έχει ασχοληθεί με τα μαχητικά αθλήματα γνωρίζει καλά ότι τα μεγάλα παιχνίδια γίνονται με τους δύσκολους αντιπάλους. Εγώ, λοιπόν, έχω σκοπό να παίζω μόνο μεγάλα ματς...".

Ο Νίκος Γκίκας είναι ένας από τους παίκτες που δύσκολα ξεχνά το κοινό μετά από έναν αγώνα. Άραγε θα τον βλέπουμε συχνά μετά το GOW - WLF: " Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Ευελπιστώ, θέλω, πιστεύω στο καλύτερο. Μακάρι να είμαστε καλά και να παίζουμε συχνά...".

Για τους φανς του που επιστρέφουν κι εκείνοι δίπλα του στο ρινγκ, ο Γκίκας ανέφερε: "Ο αθλητισμός περνάει μία κρίση γενικότερα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τα μαχητικά αθλήματα για να πάρουμε την αξία που τους αρμόζει. Σας περιμένω όλους το Σάββατο (24/3) στο 'ΔΑΪΣ' να με στηρίξετε. Όχι μόνο εμένα, όλη την ελληνική ομάδα και να απολαύσετε το υπερθέαμα!".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκίκας έχει παίξει και έχει κερδίσει μερικούς από τους καλύτερους kickboxer στην Ελλάδα, γνωρίζοντας καθολική αναγνώριση τόσο από τους φαν όσο και από τους αθλητές του χώρου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Viktoriya Moiseyenko: Το πιο "καυτό" κορίτσι του ουκρανικού ταεκβοντό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ