MMA

Γκανγκστερικό ματς μεταξύ Spence και Peterson που σταμάτησε στον όγδοο γύρο

Γκανγκστερικό ματς μεταξύ Spence και Peterson που σταμάτησε στον όγδοο γύρο

Φοβερό ματς έγινε την Κυριακή τα ξημερώματα μεταξύ του αήττητου Errol Spence και του σκληροτράχηλου Lamont Peterson στο Barclays Center. Εκεί όπου ο Spence συνέχισε το ρεκόρ του με νίκη- διακοπή στον όγδοο γύρο από την αντίπαλη γωνία.

Ο Spence κατάφερε να μετατρέψει τον αγώνα σε καθαρό brawling με τους δύο μαχητές να βάζουν τα δυνατά τους, ωστόσο φάνηκε πως ο νικητής είχε καλύτερο έλεγχο του ρινγκ, όταν χρειάστηκε κράτησε την απόσταση και τα χτυπήματα του ήταν πιο αποτελεσματικά. Ο Spence μετά τον αγώνα έδωσε το respect στον Lamont που μπήκε να παίξει μαζί του.

"Πολλοί είπαν πως δεν θέλουν να παίξουν μαζί μου. Αυτός δέχτηκε τον αγώνα σαν πραγματικός πολεμιστής. Θα πέθαινε εκεί μέσα για να κερδίσει", ανέφερε ο αήττητος πυγμάχος που ευελπιστεί να βελτιωθεί κι άλλο για να συναντήσει τον μεγάλο του αντίπαλο Keith Thurman.

"Θέλω να φτιάξω την άμυνα μου. Θέλω να παίξω με τον Thurman. Τον προκαλώ από τότε που ήμουν στο 15-0 και βρίσκει δικαιολογίες. Έχει δύο ζώνες και είμαστε μεγάλα ονόματα. Είναι πολύ εύκολο να κλείσει το παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

"Γκρέμισε" το instagram η ημίγυμνη φωτογραφία της Μαριάννας Καλέργη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ