MMA

Γιόρτασαν το μετάλλιο του Πιλίδη με ποντιακό γλέντι μέσα στο αεροδρόμιο!

Γιόρτασαν το μετάλλιο του Πιλίδη με ποντιακό γλέντι μέσα στο αεροδρόμιο!

Ο νεαρός παλαιστής του "Μεγάλου Αλεξάνδρου Ασπροπύργου" Γιώργος Πιλίδης κατάφερε να φέρει μία ακόμη διεθνή διάκριση στη χώρα και τον σύλλογο και για χάρη του στήθηκε εντυπωσιακή υποδοχή (video).

Το ασημένιο μετάλλιο, λοιπόν, που κατέκτησε ο Πιλίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 46 κιλών στο Σαράγεβο, τουλάχιστον από συγγενείς και φίλους δεν πέρασα στα... ψιλά. Συγκεκριμένα, αρκετοί απ'αυτούς πήγαν χθες το βράδυ στο "Ελ. Βενιζέλος" και υποδέχθηκαν τον ελπιδοφόρο παλαιστή με τιμές ήρωα.

Λόγω της ποντιακής του καταγωγής το αεροδρόμιο της Αθήνας... γκρεμίστηκε από τους ήχους της λύρας και του νταουλιού, ενώ στήθηκε και χορός για να εορταστεί η επιτυχία του Πόντιου αθλητή. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πιλίδης ταξίδεψε στο εξωτερικό και δεν γύρισε με άδεια χέρια.

Μπορείτε να δείτε το συγκινητικό βίντεο που τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο με το πάρτι που στήθηκε για χάρη του Γιώργου Πιλίδη που με τις επιτυχίες του δείχνει ότι η ελληνική πάλη μπορεί να ελπίζει για μεγαλύτερες επιτυχίες και σε μεγαλύτερα επίπεδα στο μέλλον.

Posted by Konstantin Parochidi on Tuesday, September 1, 2015

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

O Μπερμπάτοφ δεν είναι μόνο καλλιτέχνης του γκολ, είναι και στη ζωγραφική και ξέρει και μποξ!

Άλλοι πακετάρουν ρούχα, οFloydMayweatherδολάρια...(ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πυγμάχου με μαφιόζο, τέσσερις οι πυροβολισμοί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ