MMA

Γιατί οι MMA... ξέρασαν με το "καλημέρα" τον footballer Greg Hardy;

Γιατί οι MMA... ξέρασαν με το "καλημέρα" τον footballer Greg Hardy;

Στα 28 του χρόνια ο σταρ του football, Greg Hardy, σταματάει την καριέρα του για να μπει στον μαγικό κόσμο των MMA.

Ο πρώην αμυντικός των Dallas Cowboy's γνωστοποίησε την επιθυμία του να... κόψει το football για να προκαλέσει "τριγμούς" στην heavyweight κατηγορία των μεικτών πολεμικών τεχνών!

Για τον Hardy και ενδεχομένως και για το UFC εάν έχει τις ικανότητες τότε θα ήταν μία σούπερ μεταγραφή στο ρόστερ. Στην υπόθεση όμως υπάρχει ένα τεράστιο αλλά που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους εντός και εκτός των ΜΜΑ και όχι μόνο...

Πρώτος και καλύτερος ο αναλυτής του UFC και του NFL στο FOX Jay Glazer που έχει μακρά ιστορία με τις μεικτές πολεμικές τέχνες. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έχει δύο αγώνες στο ενεργητικό και από το 2014 είναι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης ενός εκ των κορυφαίων γυμναστηρίων στις ΗΠΑ έβγαλε στο φως της δημοσιότητας μία πολύ μαύρη σελίδα από τη ζωή του πρώην footballer.

Ο Glazer δεν ζητάει απλά, αλλά απαιτεί απ'όλα τα promotion και τους μάνατζερ να μην ασχοληθούν με τον Hardy! Γιατί; Διότι το 2014 ο σούπερ σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου κατηγορήθηκε από την πρώην κοπέλα του για ξυλοδαρμό και απειλές προς τη ζωή της!

Μπορεί τελικά ο αθλητής να μην τιμωρήθηκε από το δικαστήριο παρ'όλα αυτά ο Glazer υποστηρίζει πως ένας άνθρωπος που χτυπάει γυναίκες είναι ανάξιος να μπει στο κλουβί και πιο πριν να διδαχτεί πολεμικές τέχνες γιατί δεν ξέρει πώς να τις διαχειριστεί...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το νέο ring girl του Versus! (ΦΩΤΟ)

Μπλέξιμο: Η πρώην του Floyd Mayweather… χτυπάει Cristiano Ronaldo! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ