MMA

Γιάννης Σοφοκλέους: "Τον καλύτερό μου εαυτό για τους Χιώτες"

Γιάννης Σοφοκλέους: "Τον καλύτερό μου εαυτό για τους Χιώτες"

Την ευκαιρία να δουν live τον εξαίρετο kickboxer Γιάννη Σοφοκλέους θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτό το Σάββατο οι κάτοικοι της Χίου.

Ο Θοδωρής Πολίτης "έκλεισε" τον Σοφοκλέους για το "Dragon of the Ring" σε μία σούπερ μάχη διεκδίκησης ζώνης. Όπως προέκυψε από το matchmaking ο πολύπειρος πρωταθλητής θα παίξει κόντρα στον Hamdi Kuzgun, πρωταθλητή Τουρκίας και έτοιμο να πάρει τη ζώνη.

Βέβαια, το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο μια και ο Γιάννης Σοφοκλέους διάγει τρομακτική περίοδο φόρμας με νίκες και συνεχόμενους αγώνες.

Το fightsports.grεντόπισε τον Σοφοκλέους ο οποίος πριν τη μάχη χαλαρώνει με τον Έλληνα fighter να μας δίνει το στίγμα του ότι η βραδιά στη Χίο στις 16 Ιουλίου θα είναι... psycho.

-Ασταμάτητος! Αυτή είναι η λέξη που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα. Iron Challenge και τώρα μεγάλη μάχη στη Χίο. Έπειτα έχει διακοπές το πρόγραμμα ή μπαίνεις σε προετοιμασία για άλλη μάχη;

-Η προετοιμασία και η συντήρηση δε σταματούν ποτέ για να μπορώ να είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος.

-Στη Χίο σε περιμένουν πώς και πώς. Τι θα δει το κοινό από τον Γιάννη Σοφοκλέους στις 16 Ιουλίου;

-Ανυπομονώ πολύ για αυτή την διοργάνωση γιατί έχω ξεκινήσει μια συνεργασία εκεί που πάει πολύ καλά και συμπεριλαμβάνει πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό κυρίως για τους Χιώτες.

-Είναι καλό να γίνονται event σε νησιά όπως η Χίος ή θεωρείς πως στο... κέντρο όπως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη έχουν μεγαλύτερη απήχηση.

-Φυσικά και είναι καλό να προκύπτουν διοργανώσεις και σε καινούργια μέρη. Το άθλημα πρέπει ναδιαδοθείκαι οιδιοργανώσεις ας μην είναι προνόμιο της Αθήνας. Παράλληλα δίνουμε δουλειά σε αρκετούς ανθρώπους και νέες ευκαιρίες στους αθλητές.

-Σε γενικές γραμμές η κάρτα του Dragon είναι εξαιρετικά δυνατή. Σαν θεατής και όχι σαν συμμετέχοντας εσύ πως θα την χαρακτήριζες;

-Η κάρτα των αγώνων είναι super. Αυτό οφείλεται κυρίως στον φίλο μου και διοργανωτή Θοδωρή Πολίτη ο οποίος ανέλαβε το στήσιμο της διοργάνωσης με σοβαρότητα και επαγγελματισμό όπως ακριβώς την φαντάστηκαμε μαζί ένα χρόνο πριν.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Χαμός: Αθλήτρια πρώτης γραμμής στην πάλη, γδύθηκε και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)

Έστειλαν δάσκαλο πολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου! (ΦΩΤΟ)

Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ