MMA

Γιάννης Μπούκης: "Να γίνω επικίνδυνος για τον Fukai!"

Γιάννης Μπούκης: "Να γίνω επικίνδυνος για τον Fukai!"

Tην δύσκολη αποστολή απέναντι στο Jiao Fukai καλείται να βγάλει εις πέρας ο Γιάννης Μπούκης στο ερχόμενο Gods of War, στις 10 Απριλίου. Αναλυτικά η συνέντευξή του.

Tην δύσκολη αποστολή απέναντι στο Jiao Fukai καλείται να βγάλει εις πέρας ο Γιάννης Μπούκης στο ερχόμενο Gods of War, στις 10 Απριλίου. Ο νεαρός άσος, γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει, καθώς ο Κινέζος έχει υψηλές παραστάσεις απέναντι σε αθλητές όπως ο Souwer και o Ngimbi, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Αντιμετωπίζεις έναν αθλητή που παρά τονεαρότης ηλικίας του έχει ήδη καταφέρει να παίξει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις με αθλητής όπως οNgimbi και Souwer. Τι έχεις να αντιπαρατάξεις;

"Ο Jia Fukai είναι όντως ένας νέος αθλητής με μεγάλα παιχνίδια στο ενεργητικό τουόπωςπροανέφερες! Αυτό που θα αντιμετωπίσει όμως πάνω στο ρινγκ μαζί μουθα είναι κάτι διαφορετικό! Αυτό που με κάνει και ξεχωρίζω μέχρι σήμερα! Η ήρεμη δύναμη μου! Θα είμαι ψύχραιμος, προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, επικίνδυνος σε κάθε φάση και όταν χρειαστεί θα πέσουν χτυπήματα που θα κρίνουν το παιχνίδι".

Σίγουρα θα έχεις δει κάποια βίντεο. Πως τον αξιολογείς; Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό του σημείο και που θα χτυπήσεις;

"Ένας αθλητής όπως ο Jiao Fukai θεωρώ πως είναι ολοκληρωμένος σαν παίκτης και πολύ δουλεμένος! Δεν παύει όμως να είναι άνθρωπος και την ώρα του αγώνα να αφήνει κενά. Δεν με ενδιαφέρει αυτό όμως. Όπως έχω ξαναπεί έχει να κάνει μόνο με εμένα. Θα κοιτάξω να είμαι ήρεμος και επικίνδυνος και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσω. Είμαι εδώ για να αποδείξω πως θα μείνω. Για να δείξω στον κόσμο του Muay Thai και του Kick Boxing μια νέα εποχή. Ο κάθε μου αγώνας να είναι διαφορετικός, καλύτερος από τον προηγούμενο, χωρίς αυτό να αναιρεί την μοναδικότητα στο στυλ μου και την "ομορφιά" μου πάνω στο ρινγκ".

Μία νίκη επί του Jiao αν συνδυαστεί με καλή εμφάνιση είναι σίγουρο πως θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες της WLF που αυτή την στιγμή κάνει όλο το κουμάντο στο παγκόσμιο kickboxing. Είναι αυτή η μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα σου;

"Κάθε ευκαιρία που παίρνω είναι μοναδική με την δικιά της βαρύτητα. Αυτό που αλλάζει είναι ποιος θα παρακολουθήσει τον αγώνα μου για να μου ανοιχτούν οι πόρτες. Στην αρχή έπρεπε να εντυπωσιάσω τους Έλληνες promoters για να μου δοθούν οι ευκαιρίες και τώρα να εντυπωσιάσω τους Κινέζους promoters για να μου δοθούν ευκαιρίες στις μεγάλες διοργανώσεις! Αλλά σε κάθε μου αγώνα ο σκοπός είναι ίδιος. Να με συζητάνε στα πέρατα του κόσμου σαν έναν από τους καλύτερους μαχητές της Γης. Άρα οι ευκαιρίες είναι για μένα πάντα εξίσου σημαντικές. Το μόνο που αλλάζει είναι το budget των διοργανώσεων και πως μέσα από αυτές μπορώ να γίνω καθαρά επαγγελματίας".

Για το τέλος ο Μπούκης ευχαρίστησε αυτούς που τον στηρίζουν:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο μου Μιχάλη Δρόσο,τον μέντορα μου, τον άνθρωπο που με εμπνέει και που χωρίς αυτόν δεν θα καταφέρω να εξελίσσομαι συνεχώς ως προς το καλύτερο και καθημερινά να μαθαίνω πράγματα μέσααπότις πολεμικές τέχνες. Τον κ. Στέλιο Πολίτη που με είδε να αγωνίζομαι πρώτη φοράστο Gods of War και πίστεψε σε μένα και με ανέδειξε μέσα από την διοργάνωση του δίνοντας μου συνεχώς ευκαιρίες και προκλήσεις ανεβάζοντας με κάθε φοράένασκαλί παραπάνω. Και τώρα μου δίνει αυτόν τον αγώνα που εύκολα θα έπαιζαν τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού Kick Boxing. Και τέλος εσέναΚίμωνα και όλο το team σας που με είδατε, σας άρεσα και με στηρίξατε".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο: 206 μπουνιές σε 30 δεύτερα από μικρή πυγμάχο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα ο Ken Norton… έσπασε το σαγόνι του Ali! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν οι εγκληματίες αφήνουν τα όπλα και βάζουν τα γάντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ