MMA

Για τον Σοκώλη η πόρτα του UFC είναι ορθάνοιχτη!

Για τον Σοκώλη η πόρτα του UFC είναι ορθάνοιχτη!

Τον δρόμο του Τόνυ Χριστοδούλου θα ακολουθήσει με μαθηματική ακρίβεια ο Νίκος Σοκώλης που έβαλε τα θεμέλιαμετά την θριαμβευτική του επικράτηση στην Πολωνίαεπί του Antoni Chmielewski.

Τον δρόμο του Τόνυ Χριστοδούλου θα ακολουθήσει με μαθηματική ακρίβεια ο Νίκος Σοκώλης που έβαλε τα θεμέλια μετά την θριαμβευτική του επικράτηση στην Πολωνία επί του Antoni Chmielewski. O Nitro έχει ένα τεράστιο ατού που τον κάνει «γοητευτικό» στο κορυφαίο promotion του πλανήτη. Είναι το άκρως ψυχαγωγικό του παιχνίδι του. Βλέποντας τον πρώτο γύρο στο τελευταίο του παιχνίδι διαπιστώνεις δύο- τρία σημαντικά πράγματα.

Είναι ο καλύτερος striker στην Ελλάδα, δεν έχει πρόβλημα όμως να πάει και στο έδαφος και πάντα οι αντίπαλοι του φθείρονται γιατί έχει βαριά χτυπήματα. Ρωτήσtε και τον Chmielewski που ένιωσε τις γροθιές του Σοκώλη για τα... καλά. Στον δεύτερο γύρο έδειξε πως έχει επίπεδο και στο έδαφος ο αθλητής του Golden Corner, καθώς βρισκόταν σε θεωρητικά μειονεκτική θέση με τον αντίπαλο από πάνω και κατάφερνε να τον ξυλοφορτώσει όσο και στο όρθιο! Το τελείωμα ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στον τρίτο γύρο, καθώς ο Πολωνός είχε παραδώσει ψυχή.

Οι βάσεις του Σοκώλη ευτυχώς είναι γερές, καθότι όντας kickboxer ήταν ο καλύτερος στην κατηγορία του, οπότε το striking του είναι επιπέδου UFC. Κακά τα ψέματα, το καλό θέαμα είναι στην όρθια μάχη και ο Nitro την... έχει, γι’αυτό και είναι ελκυστικός σε οποιοδήποτε promotion που θέλει αθλητές τέτοιου τύπου. Είναι σκληρός, αντέχει και έχουμε δει κατώτερου επιπέδου αθλητές να παίρνουν τέτοιες ευκαιρίες.

Το παιχνίδι που έδωσε στην Πολωνία λοιπόν μπορεί να του προσφέρει το πολυπόθητο "εισιτήριο" για το UFC και μένει ο ίδιος να τα ζυγίσει πόσο θέλει μία τέτοια ευκαιρία ζωής, γιατί το κίνητρο κάποιες φορές παίζει σπουδαιότερο ρόλο απ’το ταλέντο. Ίδωμεν...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Απίστευτο: Παίζουν ξύλο στο Μεξικό για να βρέξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεξ, λεφτά και σκάνδαλα στον ναό των Shaolin;

Παιδιά με καρκίνο βρίσκουν ανακούφιση στις πολεμικές τέχνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ