MMA

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο Seagal

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο Seagal

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο άτακτος Steven Seagal κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις με αποκορύφωμα μία πρόσφατη καταγγελία.

Σύμφωνα με αναφορές της Los Angeles Times, μία σειρά από γεγονότα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το σκάνδαλο του Harvey Weinstein, παραγωγού που είχε παρενοχλήσει πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Έτσι η ηθοποιός Lisa Guerrero πήρε την σκυτάλη και αποκάλυψε πως το 1990 θα πέρναγε από κάστινγκ.

Τότε της ζητήθηκε να πάει στο σπίτι του Seagal ενώ εκείνος την περίμενε μόνο με ένα μπουρνούζι. Η Guerrero είχε μαζί και μία φίλη της οπότε "πάγωσε" ο σκοπός του Seagal.

Όταν επέστρεψε σπίτι της, χτύπησε το τηλέφωνο και ο παραγωγός της είπε πως αν θέλει κεντρικό ρόλο στο Fire Down Below θα πρέπει να επιστρέψει στην ερωτική φωλιά του Seagal και να περάσει μία νύχτα μαζί του. Εκείνη αρνήθηκε και τελικά της δόθηκε ένας μικρός ρόλος.

Η δεύτερη περίπτωση είναι της Jenny McCarthy πρώην μοντέλου στο Playboy που στο κάστινγκ του "Under Siege 2" της ζητήθηκε να γδυθεί με αποτέλεσμα εκείνη να βάλει τα κλάματα.

Το 2010 ο Seagal κατηγορήθηκε από μία προσωπική βοηθό του για σεξουαλική παρενόχληση και για μαστροπεία. Ο Seagal δεν δικάστηκε ποτέ γι'αυτές τις υποθέσεις καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία δεν ήταν αρκετά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Η καυτή personal trainer Έλενα Κοκκίνου μοιράζει εγκεφαλικά στα social media (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ