MMA

Για 1.000.000 $ και μια ζώνη ο Mike Bronzoulis!

Για 1.000.000 $ και μια ζώνη ο Mike Bronzoulis!

Ευκαιρία ζωής να κερδίσει μια ζώνη και να πάρει μια φοβερή αμοιβή έχει ο Ελληνοαμερικάνος Mike Bronzoulis που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Lightweight τουρνουά ROAD FC.

Την ευκαιρία της ζωής του να κερδίσει μια ζώνη και να πάρει μια εξωπραγματική, για τα δεδομένα, αμοιβή έχει ο Ελληνοαμερικάνος Mike "The Greek" Bronzoulis που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Lightweight τουρνουά της Κορεάτικης διοργάνωσης ROAD FC.

Το έπαθλο για τον τελικό νικητή είναι η ζώνη φυσικά και 1.000.000 δολάρια και πραγματικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ξαναδεί τέτοιο ποσό ως έπαθλο για μαχητικό τουρνουά... Ειδικά σε μη κυρίαρχη διοργάνωση.

Ο Bronzoulis έχει κάνει μια αξιόλογη καριέρα, κυρίως στις ΗΠΑ. Έχει κερδίσει ζώνες στην πολύ καλή διοργάνωση Legacy FC, έχει αγωνιστεί σε Bellator και Strikeforce και μάλιστα ήταν φιναλίστ στο μαχητικό ριάλιτι του Bellator, "Fight master".

Αντίπαλος του στον πρώτο προκριματικό είναι ο Κορεάτης, πρώην UFCer,Yui-Chul Nam ο οποίος στην Κορέα έχει και ένα μικρό celebrity status συμμετέχοντας σε εκπομπές, όπως και άλλοι ΜΜΑ μαχητές. Θα είναι μια δύσκολη μάχη, εκτός έδρας για τον Bronzouli και του ευχόμαστε να κερδίσει το τεράστιο έπαθλο παρότι μιλάμε για πολύ μεγάλο δρόμο μέχρι εκεί.

Βλέπετε θα γίνουν προκριματικά σε πολλές διοργανώσεις, όχι μόνο στην Κορεά, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Ήδη έχουν προκύψει οι νικητές από ανάλογες διοργανώσεις στην Ρωσία και την Ιαπωνία. Από τα προκριματικά θα προκύψουν 16 μαχητές που τον Ιούνη θα συμμετάσχουν στο τουρνουά. O νικητής του τουρνουά θα πρέπει μετά να κερδίσει και τον νυν πρωταθλητή της διοργάνωσης Kwon A Sol για να πάρει τα λεφτά και την ζώνη.

Γολγοθάς.

To ROAD FC 38 θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου στην Σεούλ, πρωτεύουσα της Ν. Κορέας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas:Το νέο κορίτσι του UFC είναι εξωπραγματικά…καυτό (ΦΩΤΟ)

Απόλυτο θηλυκό: Αrianny Celeste σε παραλία του Μεξικού φορώντας τα...απαραίτητα (ΦΩΤΟ)

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ