MMA

Φωτεινή Πλέα: "Να γίνει η πυγμαχία από τα αγαπημένα των Ελλήνων"

Φωτεινή Πλέα: "Να γίνει η πυγμαχία από τα αγαπημένα των Ελλήνων"

Η Φωτεινή Πλέα ξέρει να κρατάει την σημαία της Ελληνικής πυγμαχίας ψηλά. Δεύτερη θέση και μετάλλιο για την νεαρή αθλήτρια στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, μιλάει αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την σπουδαία της επιτυχία αλλά και το μέλλον του μποξ στην Ελλάδα.

Κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Η Ελληνίδα πυγμάχος, Φωτεινή Πλέα, μιλά στο Fightsports.gr για την σπουδαία της επιτυχία αλλά και το μέλλον του μποξ στην Ελλάδα.

- Φωτεινή περίμενες να φτάσεις στο μετάλλιο κι αν θεωρείς ότι η πυγμαχία έχει μέλλον στην Ελλάδα;

"Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν μόνο το μετάλλιο, ήθελα να πηγαίνω καλά στον κάθε αγώνα , να ξεπερνάω τον εαυτό μου κάθε φορά , να δείχνω μια καλή αγωνιστική εικόνα πάνω στο ρινγκ.

Θεωρώ πως η πυγμαχία στην Ελλάδα έχει μέλλον . Είναι ένα άθλημα που αποκτά όλο και περισσότερη φήμη και φίλους , ο κόσμος ασχολείται μ΄αυτό. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα η πυγμαχία θα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα στον Ελλαδικό χώρο".

-Σκέφτεσαι καθόλου και το επαγγελματικό κομμάτι;

"Προς το παρόν σκέφτομαι την κάθε επόμενη διεθνή διοργάνωση,τον επόμενο στόχο . Πιστεύω πως έχω πολύ δρόμο και πολλά ακόμη να μάθω και να βελτιώσω".

- Ποιος είναι ο μεγάλος σου στόχος;

"Κάθε αγώνας για εμένα αποτελεί μεγάλο στόχο είναι μια νέα πρόκληση , μια νέα ευκαιρία για να δοκιμάσω τις αντοχές και τις δυνάμεις μου διορθώνοντας τα λάθη μου και κάθε φορά να βελτιώνομαι με οδηγίες του προπονητή μου, μα πάνω απ΄όλα με την βοήθεια της Παναγίας ώστε να μπορώ να ανεβαίνω ένα σκαλοπάτι παραπάνω".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

«Μάγκας» επιτίθεται σε μάστερ του Καράτε και βρίσκει το μπελά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος κερνάει ξύλο σε Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mayorga ρίχνει… μπατσάκι στα οπίσθια της γυναίκας του Mosley και αυτή πετάει τακούνι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ