MMA

Φοβερή Ρωσίδα προπονήτρια πυγμαχίας δείχνει πως απαντάς στον αντίπαλο

Φοβερή Ρωσίδα προπονήτρια πυγμαχίας δείχνει πως απαντάς στον αντίπαλο

Ρωσίδα προπονήτρια πυγμαχίας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να αποφύγει μια γροθιά και εν συνεχεία να επιτεθεί.

Ακόμα και σε μία γλώσσα όπως τα Ρώσικα που δεν καταλαβαίνουμε και με υπότιτλους από κάτω, η συγκεκριμένη προπονήτρια είναι τόσο γλαφυρή στον τρόπο που παραδίδει ένα απλό μάθημα πυγμαχίας, που σε "κερδίζει" πολύ εύκολα.

Στο μάθημα αυτό διδάσκει πως μπορεί κάποιος να αμυνθεί στο αριστερό- δεξί του αντιπάλου με ένα μπλοκ στο πρώτο χτύπημα και ένα σπάσιμο στο δεύτερο.

Όπως βλέπουμε στο δεύτερο χτύπημα που είναι δεξί, σπάει στην εξωτερική πλευρά και φτάνει σχεδόν μία ανάσα από το συκώτι του αντιπάλου και εκεί μπορεί να χτυπήσει με αριστερό άπερκατ τον αντίπαλο χαμηλά και να τελειώσει με το ίδιο χέρι προσγειώνοντας του ένα hook στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει στο βίντεο πολλοί αθλητές από άλλα boxing clubs ισχυρίζονται πως μπορούν να κάνουν δύο διαδοχικά σπασίματα αποφεύγοντας και τα δύο χτυπήματα, ωστόσο η κόουτς θεωρεί πως αυτό δεν μπορεί να το κάνει ούτε ο Mayweather σε πραγματική μάχη.

Απολαύστε την:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ & BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ