MMA

Fight Night 98: UFCάρουμε αλά Μεξικάνα με κάρτα και προβλέψεις

Fight Night 98: UFCάρουμε αλά Μεξικάνα με κάρτα και προβλέψεις

Το πιο τεράστιο event στην ιστορία του UFC απέχει μόλις μία εβδομάδα και ο οργανισμός μας δίνει την ευκαιρία να... ζεσταθούμε μ'ένα τίμιο σόου σήμερα στην πόλη του Μεξικό. Στην κορυφή της κάρτας οι Dos Anjos - Ferguson.

Χαζεύοντας κανείς την κάρτα του UFC Fight Night 98 δεν θα πάθει και... κοκομπλόκο, κακώς όμως γιατί μπορεί να μην αγωνίζονται οι απόλυτοι σταρ παίζουν όμως δυνατοί μαχητές και ποντάρουμε πολύ στο θέαμα και την ίντριγκα της σημερινής ημέρας (σ.σ. ξημερώματα στην Ελλάδα).

Ξεκινάμε από το main event εκεί που πιθανώς ο Dos Anjos παίζει το παιχνίδι που θα του δώσει title shot και ο Ferguson σε περίπτωση νίκης θα προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στο δρόμο προς τη ζώνη.

Μην ξεχνάμε πως η lightweight κατηγορία, όπως και η featherweight, δηλαδή όπου εμπλέκεται ο McGregor τέλος πάντων έχουν γίνει... μπάχαλο με πολλούς διεκδικητές - παραπονεμένους. Οπότε κρατάμε πισινή όσον αφορά τον επόμενο που θέλει τίτλοκι αν θα προκύψει από το Dos Anjos - Ferguson αφού περιμένει ο McGregor σε μία εβδομάδα και ακολουθεί και ο Nurmagomedov ενώ σε περίπτωση ήττας στη Νέα Υόρκη θα θέλει τη δεύτερη ευκαιρία και ο Alvarez!

RAFAEL DOS ANJOS - TONY FERGUSON

O Βραζιλιάνος είναι ένας καλός μαχητής έχοντας το πακέτο και στο όρθιο και στο έδαφος. Αμέσως μετά την ήττα του από του Nurmagomedov ανασκουμπώθηκε και έφτασε να γίνει πρωταθλητής. Από τη στιγμή που συμφώνησε να παίξει με τον Conor και του έτυχε ο τραυματισμός πολλοί θεώρησαν θέμα χρόνου να χάσει τον τίτλο. Πράγματι ο Alvarez, χωρίς να το πιστεύει 100% ούτε ο ίδιος τον νίκησε με TKO στον πρώτο κιόλας γύρο.

Καλός μαχητής και σωστά δομημένος στο στυλ του και ο Ferguson. Σε 25 αγώνες έχει 22 νίκες με 9 ΚΟ και 9 υποταγές ο συγκεκριμένος fighter. Μας αρέσει πολύ το πυγμαχικό του στυλ και ξενερώσαμε άσχημα όταν χάλασε το παιχνίδι με τον Nurmagomedov.

Πρόβλεψη: Dos Anjos με ομόφωνη απόφαση

Η ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Marcin Held vs. Diego Sanchez

Πρόβλεψη: HeldTKO στον δεύτερο

Ricardo Lamas vs. Charles Oliveira

Πρόβλεψη: Lamas με ομόφωνη απόφαση

Martin Bravo vs. Claudio Puelles

Πρόβλεψη: Puelles με ομόφωνη απόφαση

Βeneil Dariush vs. Rashid Magomedov

Πρόβλεψη: Magomedov με ΤΚΟ στον πρώτο

Heather Jo Clark vs. Alexa Grasso

Πρόβλεψη: Grasso με ομόφωνη απόφαση

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ