MMA

FFC 28: Η ματσάρα του Μελέτη και ο εμφύλιος Μιχαλόπουλου VS Παπαδημητρίου

FFC 28: Η ματσάρα του Μελέτη και ο εμφύλιος Μιχαλόπουλου VS Παπαδημητρίου

Ένα 48ωρο πριν το μεγάλο event στο κλειστό του Γαλατσίου το Fightsports.gr αναλύει και προβλέπει μία από τις καλύτερες κάρτες που έχει δει το ελληνικό κοινό στα μαχητικά αθλήματα της χώρας μας.

Με τη συμβολή του Χρήστου Παπαναγιώτου το Fightsports αναλύει τον ελληνικό εμφύλιο, μία ρεβάνς φωτιά, με επιστροφές και δυνατούς αγώνες στις μικτές πολεμικές τέχνες. Πάμε να πάρουμε αναλυτικά:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ROOSMALEN

Κακά τα ψέματα η επιλογή της χώρας μας για αγώνες που αφορούν τον Robin Van Roosmalen έχουν να κάνουν με το χτίσιμο που θέλει να κάνει στο ρεκόρ του στις ΜΜΑ. Μετά την νίκη με τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη, η λογική λέει πως ο Ολλανδός πάει για δεύτερη σερί νίκη απέναντι στον Dimitrov. Μία μάχη με Έλληνα αθλητή, θα ήταν ξανά επιθυμητή όμως και μόνο που θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε τον καλύτερο kickboxer του πλανήτη από κοντά είναι μεγάλο ζήτημα.

NIGHTMARE ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ

Πιο διαβασμένος θα έρθει λογικά στην Ελλάδα ο Samo Petje που μετά το σοβαρό περσινό στραπάτσο απέναντι στον Μελέτη Κακουμπάβα έρχεται να επιβεβαιώσει γιατί το FFC επενδύει επάνω του. Ο Μελέτης ψάχνει τον καλό του εαυτό και είναι μία καλή ευκαιρία απέναντι σε έναν τόσο καλοστημένο kickboxer να δείξει πως είναι ο καλύτερος kickboxer της χώρας. Μία ρεβάνς που τσακίζει και το κοινό περιμένει έναν Nightmare να μασάει σίδερα.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ... FURIOUS ΚΑΙ ΣΤΟ FFC

O Αλέξης Σαββίδης διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, συνήθως κερδίζει και χτίζει χαρακτήρα νικητή. Το έργο του απέναντι στον έμπειρο Pejic δεν είναι εύκολο και ήρθε η ώρα ο Furious να κερδίσει έναν δυνατό αντίπαλο και να αποδείξει πως είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα. Η ψυχολογία του Έλληνα αθλητή θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το ματς, γιατί ο Σαββίδης είναι παίκτης ψυχολογίας κι αν του πάει καλά το ματς από την αρχή, μπορεί να φτάσει στον θρίαμβο.

Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ

Είναι ο καλύτερος MMAer της χώρας και δεν το λέμε μόνο εμείς...Ο Αντρέας Μιχαηλίδης θα έχει την ευκαιρία να δείξει και στο Ελληνικό κοινό την αξία του, καθώς σπάνια τον βλέπουμε σε εγχώρια event. Το αν είναι καλός ή όχι ο Talevski, λίγη σημασία έχει, διότι αν βρεθεί σε καλή μέρα ο Έλληνα αθλητής και μπροστά στο κοινό του, δύσκολα θα αντέξει αντίπαλος. Πόσο μάλλον όταν οι παραστάσεις του συγκεκριμένου φτάνουν μέχρι το Bellator και έχει φάει με το κουτάλι τα δύσκολα ματς.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ... HULK

Ο Σταύρος Γρηγορακάκης επιστρέφει σχεδόν μετά από δύο χρόνια και η «ναφθαλίνη» η αλήθεια δεν έκανε ποτέ καλό σε έναν αθλητή. Ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο πικ της καριέρας του, όμως τις δυνατότητες του τις ξέρουμε εμείς πολύ καλά αλλά μπορεί κάποιος να πατήσει και στο Youtube για να δει τι εστί Hulk. Όσο για τον Cikotic μοιάζει να είναι φαβορί, όμως ο Γρηγορακάκης έχει κάνει θαύματα πάνω στο ρινγκ. Γιατί να μην πετύχει άλλο ένα;

Ο ΜΟΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

Κατά την γνώμη μου ο πιο σταθερός MMAer στην Ελλάδα, ο Σταμάτης Μορούλης, γνωρίζεις τι μπορεί να σου δώσει σε ένα ματς τέτοιο. Ο Santos δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να τον προβληματίσει και ο Έλληνας αθλητής μπορεί να καταφέρει μία σημαντική νίκη ακόμη.

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ναι αυτό είναι το ματς του Γιάννη Μιχαλόπουλου με τον Αλέξη Παπαδημητρίου. Ο Μιχαλόπουλος κάνει ντεμπούτο στις ΜΜΑ μετά από σκληρές προετοιμασίες σχεδόν δύο χρόνων. Κουβαλάει το αψεγάδιαστο striking μέσα στο κλουβί και μαζί με τις προπονήσεις ευελπιστεί να παρουσιαστεί ένας ολοκληρωμένος MMAer.

Ο Παπαδημητρίου από την άλλη, που πολλοί τον θεωρούν αουτσάιντερ έχει κάποια μεγάλα πλεονεκτήματα σε αυτό το ματς. Έχει εμπειρία, κουβαλάει μία σπουδαία νίκη στο προηγούμενο FFC και για όσους τον έχουν δει σε αγώνα kickboxing ξέρουν πόσο καλός striker είναι. Ένα ματς αμφίρροπο που οι προβλέψεις δεν χωρούν.

ΜΑΝΩΛΑΣ VS ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΦΙΟ ΞΥΛΟ

Τους έχουμε ξαναδεί στο No Limits όταν ο Γιάννης Μανώλας κέρδισε τον Μάριο Μπλάνα. Δύο πολύ σκληροί αθλητές που δεν κάνουν βήμα πίσω ακόμα κι αν στραβώσει το ματς. Ένα match up που θα δώσει θέαμα και κυρίως ψυχή που την καταθέτουν οι δύο μαχητές όποτε αγωνίζονται. Η κατάρα των έξτρα γύρων που κυνηγάει τον Μανώλα δεν αποκλείεται να χτυπήσει ξανά και σε αυτό το παιχνίδι.

ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ο Νίκος Χύσεν πέτυχε ίσως την πιο σπουδαία νίκη της καριέρας του πριν από λίγο καιρό στην Κίνα. Ένας kickboxer που το ξέρει το άθλημα από όλες τις πλευρές και αν απέναντι του δεν βρεθεί κάποιος σούπερ παίκτης θα τον κερδίσει. Ο Ζairov είναι στα μέτρα του Χύσεν και μία ακόμη νίκη μπορεί να προστεθεί στο παλμαρέ του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ