MMA

Φαλιρίζει και την εταιρεία πυγμαχίας ο 50 Cent!

Φαλιρίζει και την εταιρεία πυγμαχίας ο 50 Cent!

Η εικονική χρεωκοπία που κατέθεσε ο 50 Cent προ ημερών έχει αναταράξει όλα τα Μέσα στις ΗΠΑ και τον κόσμο καθώς πρόκειται για το τέλος, όπως λένε κάποιοι, της βασιλείας του πάλαι ποτέ πιο δημοφιλή και πιο ακριβοπληρωμένου ράπερ.

Η εικονική χρεωκοπία που κατέθεσε ο 50 Cent προ ημερών έχει αναταράξει όλα τα Μέσα στις ΗΠΑ και τον κόσμο καθώς πρόκειται για το τέλος, όπως λένε κάποιοι, της βασιλείας του πάλαι ποτέ πιο δημοφιλή και πιο ακριβοπληρωμένου ράπερ. Μπορεί ο 50 απλά να έχει κάνει αίτηση υπαγωγής στο αμερικάνικο άρθρο... 99, όπως αυτόν στην Ελλάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως πολλοί περιμένουν την ολοκληρωτική του καταστροφή, έστω κι αν ο ίδιος δηλώνει πως δεν αγχώνεται και όλα γίνονται για να καταφέρει να γλυτώσει το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει σε πρώην σύζυγο γνωστού ράπερ με την οποία ο 50 συνευρέθηκε, κινηματογραφώντας τις στιγμές τις οποίες και απέστειλε στον αντίζηλο του θέλοντας να του δείξει με αυτόν τον τρόπο πως κανείς δεν τον αμφισβητεί γύρω από την κυριαρχία του στον κόσμο του hip hop.

Πάραυτα εμείς πρέπει να σημειώσουμε ότι από τα οικονομικά... κύματα που περνάει ο γνωστός ράπερ δεν γλύτωσε ούτε η εταιρία promotion που διαθέτει. Μετά τον εταιρικό του χωρισμό με τον Mayweather ο 50 ίδρυσε την SMS Promotion, προσθέτοντας μέσα δυνατά ονόματα της πυγμαχίας όπως ο Gamboa, o Kirkland, Juda και Direll. Όλοι πρόκειται να μείνουν χωρίς... στέγη, καθώς σε περίπτωση που εγκριθεί η αίτηση του 50 για χρεωκοπία, τότε χάνει αυτομάτως κάθε δικαίωμα να μανατζάρει πόσο μάλλον να διοργανώνει αγώνες. Από την πλευρά τους οι πυγμάχοι δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, όμως σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα αφού μόλις πάρουν ελευθέρας σίγουρα κάποιος μεγάλος promoter θα σπεύσει να τους "κλείσει".

Για την ιστορία πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 50 Cent διατηρεί μεγάλο... έρωτα με την πυγμαχία μια και υπήρξε και αυτός ερασιτέχνης πυγμάχος στο παρελθόν. Σημειώνεται πως σύμφωνα με το βιογραφικό του ο ράπερ είχε ανοίξει το δικό του γυμναστήριο για πυγμαχία όταν ήταν μόλις 14 χρόνων στο Queens, μαζεύοντας φυσικά τα απαραίτητα χρήματα από το εμπόριο ναρκωτικών που τον ανήγαγε από μικρή ηλικία στο τοπ των ονομάτων της διακίνησης στην περιοχή του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Παράνομοι αγώνες στις φυλακές της Νέας Ζηλανδίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι χειρότεροι καυγάδες στην ιστορία των χειρότερων καυγάδων (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο ξύλο μέσα σε νοσοκομείο με φαμίλιες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ