MMA

Έχασε την Ολυμπιάδα και κατέκτησε τα πάντα στις ΜΜΑ

Έχασε την Ολυμπιάδα και κατέκτησε τα πάντα στις ΜΜΑ

Ο βετεράνος των ΜΜΑ Dan Henderson δεν κατάφερε να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1996, όμως έγινε κορυφαίος μαχητής (VIDEOS).

Ο βετεράνος των ΜΜΑ Dan Henderson αν μη τι άλλο βρίσκεται στο κέντρο της δημοσιότητας αφού στα 45 του χρόνια θα έχει την ευκαιρία να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σαν πρωταθλητής.

Ο θηριώδης μαχητής θα αντιμετωπίσει τον Bisping για τον τίτλο της κατηγορίας του τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σαν MMAer ο Dan είναι απόλυτα επιτυχημένος μια και έχει καταφέρει να σαρώσει τίτλους στα μεγαλύτερα ΜΜΑ σόου όπως ήταν το Pride και το Strikeforce. Αν και θεωρείται από πολλούς πως είναι ένας καταπληκτικός puncher ο Henderson ήταν επίσης έναςσπεσιαλίστας και ολυμπιακών προδιαγραφών παλαιστής στην ελληνορωμαϊκή πάλη.

Στην καριέρα του σαν παλαιστής ο Henderson έγινε πολλές φορές εθνικός πρωταθλητής και εκπροσώπησε τις ΗΠΑ σε δύο Ολυμπιάδες. Το 1992 στη Βαρκελώνη και το 1996 στην Ατλάντα. Σε αυτές του τις συμμετοχές ο Αμερικανός κατατάχθηκε 10ος και 12ος αντίστοιχα.

Παίκτης Ολυμπιάδας που δεν κατάφερε τελικά να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 αφού αποκλείστηκε ενώ το 2001 προς την Αθήνα του 2004 που μπήκε στα trials δεν κατάφερε να προκριθεί καθώς αποκλείστηκε ξανά και κάπως έτσι ξεκίνησε να επικεντρώνεται 100% στις ΜΜΑ ξεκινώντας σπουδαία καριέρα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η μέρα που ο Tyson ένιωσε την κάννη του πιστολιού στο κεφάλι του
Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ