MMA

Έχασε και αποσύρθηκε ο Anthony Johnson

Έχασε και αποσύρθηκε ο Anthony Johnson

Ο Daniel Cormier κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του, κερδίζοντας ξανά τον Anthony Johnson, αλλά το τέλος του αγώνα ήταν πολύ πολύ συγκινητικό, αφού ο "Rumble" ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Ο Daniel Cormier κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του έπειτα από δεκαπέντε μήνες άνευ διεκδίκησης, κερδίζοντας ξανά τον "Rumble", αλλά το τέλος του αγώνα ήταν πολύ πολύ συγκινητικό, αφού ο πρώην πια διεκδικητής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στα 33 του χρόνια.

Στο main event του UFC 210, ο Anthony Johnson έκανε τα ίδια λάθη με αυτά του πρώτου αγώνα. Δεν διαχειρίστηκε τις δυνάμεις του, ενώ εξέπληξε τον Cormie,r όταν προσπάθησε να τον παλέψει, αντί να στηθεί και να πάει το ματς στην όρθια μάχη, εκεί δηλαδή που υπερτερούσε από τον "DC".

O "Rumble" έβγαλε takedown στον πρωταθλητή της light heavyweight κατηγορίας και κάποια δυνατά χτυπήματα του πέρασε. Όμως, ο "DC" αποδείχθηκε ξανά πανέξυπνος μέσα στο κλουβί και δεν παρασύρθηκε καθόλου.

Μόλις ο Johnson ξέμεινε από δυνάμεις, ο Daniel Cormier το εκμεταλλεύτηκε και σε καρμπόν φάση με τον πρώτο τους αγώνα κέρδισε χάρη σε υποταγή rear-naked choke. Αμέσως μετά το τέλος της μάχης ο Anthony, ένας από τους κορυφαίους αρτίστες του ΚΟ στην ιστορία του UFC ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη πλευρά ο "DC" έδειξε να ανοίξει ξανά μέτωπο με τον Jon Jones ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων επιστρέφει το καλοκαίρι για να πάρει πίσω το... θρόνο της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Rumble" σταμάτησε την καριέρα του με μόλις δύο ήττες τα τελευταία έξι σχεδόν χρόνια από τον Cormier. Ο πρωταθλητής έχει χάσει μόλις μία φορά στην ΜΜΑ καριέρα του κι αυτή από τον Jones σχεδόν τρία χρόνια πριν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ DC vs. RUMBLE:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ RUMBLE:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ