MMA

Έχασε 15-20 εκατ. δολάρια ο Jones "με όλη αυτή την τρέλα"

Έχασε 15-20 εκατ. δολάρια ο Jones "με όλη αυτή την τρέλα"

Το πραγματικό κόστος των περιπετειών του Jon Jones με τον νόμο και τις απαγορευμένες ουσίες προσπάθησε να υπολογίσει ο πρόεδρος του UFC Dana White, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ποινής του πρώην πρωταθλητή για 1 χρόνο αποκλεισμό που θα τον κρατήσει έξω σίγουρα μέχρι τα μέσα του 2017 και ίσως και παραπάνω.

Σύμφωνα με τον White, o Jones που κυριαρχούσε στην light heavyweight κατηγορία θα μπορούσε να είχε παίξει 1-2 ματς ακόμη εκεί και τώρα να έπαιζε superfight στην Heavyweight κατηγορία με τον πρωταθλητή και να έβγαζε σε συνολικές αμοιβές 15-20 εκατ. δολάρια και να εδραιωνόταν ως ο κορυφαίος μαχητής όλων των εποχών. Ακόμη περισσότερα λεφτά φυσικά κόστισε και στο UFC που έχασε ένα από τα πιο μεγάλα του ονόματα.

Αντίθετα τώρα, σημειώνει ο White, εκτός από τις οικονομικές απώλειες ο Jones θα έχει πάντα αυτό το στίγμα που θα του κοστίσει και στην υστεροφημία του ενώ σωστά τονίζει ότι κανείς κορυφαίος, ούτε καν ο Άλι, δεν επέστρεψε από τόσο μεγάλη αποχή στα ίδια στάνταρ που ήταν και πριν.
Η καριέρα του Jones είναι ήδη σπουδαία και είμαι σίγουρος ότι έχει βγάλει ήδη αρκετά λεφτά αλλά αυτό το ερώτημα, πόσο πιο ψηλά θα έφτανε αν δεν είχε όλα τα μπλεξίματα πάντα θα υπάρχει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ