MMA

Έβγαλε νοκ-άουτ τον Kina ο Ζαμπίδης!

Έβγαλε νοκ-άουτ τον Kina ο Ζαμπίδης!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης "σφυροκόπησε" τον Harun Kina, με αποτέλεσμα να τον βγάλει νοκ-άουτ στον 5ο γύρο και να κάνει το 10-0 επί Τούρκων αντιπάλων, μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους.

Αρκετά εύκολα έβγαλε νοκ-άουτ τον Harun Kina ο Μιχάλης Ζαμπίδης, αποτελειώνοντας τον αντίπαλό του στον 5ο γύρο του Iron Challenge 2015 στο κλειστό γήπεδο Τάε Κβον Ντο. Ο Iron Mike πέτυχε έτσι τη 10η νίκη επί Τούρκων αντιπάλων σε ισάριθμους αγώνες και διατήρησε τη ζώνη του SuperKombat.

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι κόντρα στον Νίκο Κελέκη ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα μεταξύ τους παιχνίδια. Δυνατά μπήκε ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια με τον αθλητή του Νίκου Κρητικού να κάνει ρελάνς στους δύο τελευταίους γύρους και να παίρνει τη νίκη. Πάλεψαν Τίτα Γκρουέβα και Jleana Valentino με νικήτρια την πρώτη που κατάφερε κάποια καίρια χτυπήματα στην Ιταλίδα που έδειχνε να έχει ταχύτητα αλλά της έλειπαν τα δυνατά χτυπήματα.

Καλή εμφάνιση του Στέλιου Παπαδόπουλου που δεν απειλήθηκε από τον Νίκο Γιαννόπουλο που άντεξε τα χτυπήματα του Golden Boy, που για πολλοστή φορά βασίστηκε στην καλή πυγμαχία του. Κοντινό ματς Γκίκα- Γκροπάι με τον δεύτερο να στέκεται επάξια απέναντι στον Stedata-alth που έπαιζε περισσότερο με την εμπειρία παρά με το σώμα του.

Usman και Κερπάτσι έκαναν δυνατή εκκίνηση και μας άφησαν υποσχέσεις για ματσάρα. Δυστυχώς ο πρώτος τραυματίστηκε και δεν προλάβαμε να δούμε παιχνίδι. Σίγουρα θα θέλαμε πάντως να τους ξαναδούμε στο ρινγκ, διότι ήταν οι πιο θεαματικοί αθλητές της βραδιάς.

Μέτριο παιχνίδι από Γκιώνη και Κωνσταντελόπουλο με νικητή τον πρώτο. Ειδική μνεία στον εκπληκτικό κόσμο που βρέθηκε στο Iron Challenge και γέμισε το κλειστό του Tae Kwon Do που για πρώτη φορά είδαμε γεμάτο!

Δείτε παρακάτω το νοκ αουτ που πέτυχε ο Μιχάλης Ζαμπίδης απέναντι στον Harun Kina και την απονομή από τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραγκούνη.

Τα αποτελέσματα του Iron Challenge 4:

Μιχάλης Ζαμπίδης – Harun Kina

Νικητής ο Μιχάλης Ζαμπίδης με ΚΟ στον 5ο γύρο!

Νίκος Κελέκης vs Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι

Νικητής ο Ισμαήλ με ομόφωνη απόφαση

Τίτα Γκρούεβα vs Jleana Valentino

Νικήτρια με ομόφωνη απόφαση η Γκρουέβα

Στέλιος Παπαδόπουλος vs Νίκος Γιαννόπουλος

Νικητής με ομόφωνη ο Παπαδόπουλος

Νίκος Γκίκας vs Γιώργος Γκροπάι

Νικητής ο Γκίκας με ομόφωνη απόφαση

Usman Mohammad vs Σωκράτης Κερπάτσι

Νικητής ο Κερπάτσι με νοκ αουτ

Γκιώνης- Κωνσταντελόπουλος

Νικητής με πλειοψηφική απόφαση ο Γκιώνης

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Johnny Tapia: Τίτλοι, Νοκ Άουτ, Κοκαΐνη και μια τραγική ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυναίκες - καμικάζι του Κουρδιστάν κάνουν πολεμικές τέχνες!

H σέξι Έφη Κυριάκου κάνει στόχους με τον Στέλιο Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ